Xbox Showcase 9 Haziran 2024 etkinliğinde gösterilen tüm oyunlar

Eğer oyunları geç oynama derdiniz yoksa hem GTA 6 hem de PS özel oyunları PC'ye gelecek. Sistem dizmek gerçekten en mantıklısı.

Tek merak ettigim PS5 oyunu astros playroom ve Astro bot bunlar disinda zaten muhtemelen hepsi PC'ye gelecek GTA 6 da 1 yil beklemek mi daha kotu sekilde oynamak mi deyince 1 yil beklemeyi tercih ettim açıkçası.

@Famronty İnternette black ops 6 300 gb diyenler gördüm doğrumu bu?

Bir hata olmuş diyenler var doğru diyenler var anlamadım bu oyunu nasıl series s'e sığdıracağım ben. :D

Gelecek nesil düzgün performans verecek bir konsol çıkmazsa bende PC'e geçeceğim artık.

Series X ve PS5 bayağı bayağı patladı performans olarak.

Aklima geldi hocam konusu acilmisken yazayim simdi 7800 XT veya 4070 Super DLSS3.0 veyahut FSR3.0 ile forbidden West ve Cyberpunk'ta 1440 p ultrada 150-160 FPS veriyor konsolda ise sadece 60 FPS yani dusununce konsola gecesi gelmiyor insanin tabii benim bu kadar rahat olma sebebim elimde halihazirda is yapan sistemim olmasi yani o parcalari rahat satacak olmam ayrica switch OLED var elimde onu da satacagim malum 2 geliyor degeri dusmeden elden cikaralim.

Gelecek nesil düzgün performans verecek bir konsol çıkmazsa bende pc'e geçiceğim artık.

Series x ve ps5 baya baya patladı performans olarak.
Hem donanım güçsüzlüğü hem de optimisazyon sorunları olunca bu nesil çabuk söndü gerçekten.

Xbox donanımı güçlendirilmiş konsol çıkartmayacak herhalde. El konsolu çıkartacağı konuşuluyor. PS5 Pro rakipsiz olacağı için 600-700 dolarlar bence hayal olacak gibi. Daha da yüksek fiyat bandında çıkabilir. Bundan dolayı PC mantıklı bir karar olur hocam.

@Famronty internette Black Ops 6 300 GB diyenler gördüm doğru mu bu?

Bir hata olmuş diyenler var doğru diyenler var anlamadım bu oyunu nasıl Series S'e sığdıracağım ben. :D

Series S de muhtemelen high texture pack olmaz ondan dolayi 60-70 GB daha az alana sahip olur ya da o 300 Warzone iledir muhtemelen 150-160 maksimum 200 olur tahminimce.

Stalker 2 vuruş hissi açısından biraz zayıf gibi geldi. Teknik açıdan hiç bir zaman en üst seviye olmamıştı yine olmayacak gibi. Ama atmosfer vs yine iyi olmuş. Ortalamanın üstü bir şey çıkar oradan da ama çok iyi bir şey gelmeyecek bence savaş da epey etkiledi onları. Gears 6 bekliyordum remake görünce şaşırdım bayağı pek sevmesem de seriyi denerim muhtemelen. Perfect Dark beklediğimden iyi gözüküyor gerçekten beğendim. Flintlock da aynı şekilde güzel gözüküyor. 3-5 çer çöp dışında fazlasıyla iyi bir sunumdu, boş oyun yok neredeyse. Bu jenerasyonun en iyi sunumu diyebiliriz hatta. Bir de Doom normalde çok sarmamıştı ama bu oyun çok daha geniş daha sağlam gözüküyor bayağı ilgimi çekti umarım güzel bir şey çıkar oradan da.

Aklima geldi hocam konusu acilmisken yazayim simdi 7800 XT veya 4070 Super DLSS3.0 veyahut FSR3.0 ile forbidden West ve Cyberpunk'ta 1440 p ultrada 150-160 FPS veriyor konsolda ise sadece 60 FPS yani dusununce konsola gecesi gelmiyor insanin.

Derdim 150 160 FPS değil hikayeli oyunlar için hiçbir önemi yok 60 FPS'den fazla FPS'in olması sadece düzgün çözünürlük ve grafik verecek bir konsol istiyorum.

Grafik olarak çok geride kaldı konsollar.

Hem donanım güçsüzlüğü hem de optimisazyon sorunları olunca bu nesil çabuk söndü gerçekten.

Xbox donanımı güçlendirilmiş konsol çıkartmayacak herhalde. El konsolu çıkartacağı konuşuluyor. PS5 Pro rakipsiz olacağı için 600-700 dolarlar bence hayal olacak gibi. Daha da yüksek fiyat bandında çıkabilir. Bundan dolayı PC mantıklı bir karar olur hocam.

600-700 dolar ustune PC alir zaten herkes ama TR'de 40-45 k bile olacak deniliyor riske degmez.

Ps zaten düşünmüyorum xboxda güçlü konsol çıkartmazsa bizim yolumuz bilgisayar.

Gears 6 bekliyordum remake görünce şaşırdım
Remake değil hocam 1. oyundan öncesini anlatiyor oyun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı