Ben, her an fiyatı uçabilir anlamında demiştim onu''Ne olur ne olmaz kütüphanenizde kalsın'' denilecek bir oyun değil The Witcher 3: Wild Hunt.
Ben, her an fiyatı uçabilir anlamında demiştim onu''Ne olur ne olmaz kütüphanenizde kalsın'' denilecek bir oyun değil The Witcher 3: Wild Hunt.
DLC'ler ayrı alırsanız Türkçe olmayacak Xbox üzerinden yorumlara bakarsanız görürsünüz.''Ne olur ne olmaz kütüphanenizde kalsın'' denilecek bir oyun değil The Witcher 3: Wild Hunt. DLC'ler de iyi bir indirime girmiş, GOTY indirime girmediği için DLC'leri tek tek almak GOTY'den daha ucuza geliyor. Türkçe dil desteği de var, açın yüzlerce saat oynayın.
The Witcher 3: Wild Hunt – Blood and Wine ürününü satın al | Xbox
Şövalyeler, asil bayanlar ve şarap bağlarının topraklarına hoş geldiniz. Bu krallık, bir dizi vahşi mücadelenin ardından parçalnamışke Geralt of Rivia, son büyük işini alıyor. Blood of Wine güzelliğin korkuyla mücadele ettiğiı ve sevgi ve aldtamanın kol kola olduğu 20 saatin üzerinde macera...www.xbox.com
The Witcher 3: Wild Hunt – Hearts of Stone ürününü satın al | Xbox
Ölümsüzlük gücüne sahip bir adamı alt etmek üzere kiralanmış profesyonel canavar avcısı Geralt of Riva olun. Genişleme paketleri 10 saatin üzerinde yeni macera, karakter, canavar, romantizm ve tercihlerinize göre şekillenen yepyeni bir öykü sunuyor.www.xbox.com
Saçmalık.DLC'ler ayrı alırsanız Türkçe olmayacak Xbox üzerinden yorumlara bakarsanız görürsünüz.
Saçmalık ama böyle işte kaç senedir düzeltmediler. Düzelteceklerini de sanmıyorum. Ayrıca Xbox üzerinde Next Gen sürümü sadece GOTY versiyonu alanlara (ücretsiz) verilecek. O yüzden kesinlikle GOTY alın.Saçmalık.
Bu durumda kesinlikle GOTY alınmalı. 129 TL’ye rahat değer.Saçmalık ama böyle işte kaç senedir düzeltmediler. Düzelteceklerini de sanmıyorum. Ayrıca Xbox üzerinde Next Gen sürümü sadece GOTY versiyonu alanlara (ücretsiz) verilecek. O yüzden kesinlikle GOTY alın.
İndirimde 38TL o kadar sakın verme.Bu durumda kesinlikle GOTY alınmalı. 129 TL’ye rahat değer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.