Xbox ve laptop için monitör önerisi

Emre4234

Kilopat
Katılım
4 Şubat 2017
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhabalar, Xbox One S ve laptopumu bağlamak için uygun fiyatlı monitör arıyorum. Yaklaşık 50-100 cm arasında bir uzaklıktan bakacağım. Uygun boyut ne kadar olmalıdır? Tasarım olarak ince çerçeveli olursa ve bütçe olarak ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Panel olarak IPS'mi yoksa VA'mı daha iyidir? Bir de 1 ya da 5ms olması Battlefield tarzı online oyunlarda çok aşırı fark eder mi?
 
Ben VA panel tavsiye etmem IPS alabilirsin renkler daha canlı olur. CS tarzı FPS oyunu oynamıyorsan BF gibi oyunlarda 5ms yeterli.
Cevabın için teşekkürler. Baktığım monitörlerde tek HDMI girişi var sanırım. Hem laptop hem de Xbox'ı aynı anda bağlayamıyor muyum? Birde monitörlerde dahili hoparlör bulunuyor mu? Yani konsolu bağladığım zaman televizyonlardaki gibi ses monitörden mi geliyor yoksa ayrı hoparlör almam mı gerekiyor?
 
Çoğu yeni nesil monitörde zaten hoparlör var YouTube'dan modeli yazıp inceleme videolarına bakabilirsin. Birden fazla görüntü çıkışı varsa evet bağlayabilirsin ikisini de. Sadece monitörün tuşlarından ikisi arasında geçiş yaparsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı