JackCooper
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- INNO3D 3060
R5500
Gigabyte A520MH
Windows 10
Corsair Delta RGB
Gamebooster Fire Storm
Waizowl OGM Pro V2
Asus VG279QA
Logitech G733
- Meslek
- Öğrenci
Uzun bir süre sinerjide çalıştım emin ol senden iyi anlıyorum bilgisayarlardan. Kendini burda dandik Çinli rezil markaları savunarak profesyonel sanıyorsun, sen şimdi attack sharkın çok iyi bi mouse olduğunu V3 Pronun kötü olduğunu falan söylersin hiç uğraşamam iyi akşamlar sana.Tek dediğin ben markayı duymadım çin menşei dandiktir. O hayatında belki adını duymadığın markaların Xbox için resmi kontrolcü ürettiklerini veya marvel ile anlaşmalı kolları olduğunu bile bilmezsin. Kulaktan dolma bi logitech - razer bilirsin. PC deyince MSI - Asus bilirsin geri markalardan bir gram haberin yok gelip burda ahkam kesiyosun.
Xbox 9. nesilden - Razer'ın 10 bin liralık koluna oradan MSI'a ve DualSense'e kadar tonlarca kol denedim buradaki ufak kısmı senin gibi karşısındakinin kim olduğunu bilmezlere atmak için tutuyorum genelde hala da denerim ürün Xbox 9. nesil veya DualSense görünce off adamlar ne kol yapmış ya diyen adama laf anlatmaya çalışıyorum az ötede oyna işi bilene bırak.
Eki Görüntüle 2416025
Eki Görüntüle 2416032
Bu arada sen sormadan söylemiş olayım önerdiğim ürünü de kullandım hala da koleksyinum arasında duruyor.