Xbox vs DualSense

Tek dediğin ben markayı duymadım çin menşei dandiktir. O hayatında belki adını duymadığın markaların Xbox için resmi kontrolcü ürettiklerini veya marvel ile anlaşmalı kolları olduğunu bile bilmezsin. Kulaktan dolma bi logitech - razer bilirsin. PC deyince MSI - Asus bilirsin geri markalardan bir gram haberin yok gelip burda ahkam kesiyosun.

Xbox 9. nesilden - Razer'ın 10 bin liralık koluna oradan MSI'a ve DualSense'e kadar tonlarca kol denedim buradaki ufak kısmı senin gibi karşısındakinin kim olduğunu bilmezlere atmak için tutuyorum genelde hala da denerim ürün Xbox 9. nesil veya DualSense görünce off adamlar ne kol yapmış ya diyen adama laf anlatmaya çalışıyorum az ötede oyna işi bilene bırak.

Eki Görüntüle 2416025

Eki Görüntüle 2416032

Bu arada sen sormadan söylemiş olayım önerdiğim ürünü de kullandım hala da koleksyinum arasında duruyor.
Uzun bir süre sinerjide çalıştım emin ol senden iyi anlıyorum bilgisayarlardan. Kendini burda dandik Çinli rezil markaları savunarak profesyonel sanıyorsun, sen şimdi attack sharkın çok iyi bi mouse olduğunu V3 Pronun kötü olduğunu falan söylersin hiç uğraşamam iyi akşamlar sana.

1738693223608.png

Vah vah sinerjide çalışmış :D

1738693345752.png

Olum bu bilgi ile seni sinejinin kapısından içeri nası soktular da çalışmaya başladın.

Daha kasanın ön paneli nasıl sökülür onu becerememiş Sinerji'de çalıştığını iddia ediyor bir de :d

1738693911087.png

:D Sinerji çalışanı bey ben sistem toplayacaktım yardım eder misiniz :D

Dosya Ekleri

• 1738693295084.png
    1738693295084.png
    24,5 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı