Xbox vs PlayStation 5

Nd2009

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle yurt dışında yaşadığımı söylemeliyim. Ben bundan 1 2 ay öncesine kadar fiyatı 500 euro olan PS5'i almaya karar verdim. Bu arada ben PlayStation özel oyunları hayraniyimdir God of War Uncharted The Last of Us vs. ancak PS5 bulunduğum yerde de çok pahalı ben PS5 alabilirim ama garantisiz kara borsadan veya 2. el almak istemiyorum. (bu arada Türkiye ekonomisiyle kesinlikle kıyaslamıyorum Türkiye ekonomisi zaten çok kötü ama burada da pahalı tabii ki de Türkiye ile kıyas edilemez ). Neyse ben PS5 stoklarını yakalamaya çalışıyorum hiç gelmiyor gelince de 10 dakikada bitiyor ve kaçırıyorum. Bundan 1 2 hafta önce tüm mağazalara normal fiyatına Xbox Series X geldi ve stok sorunu Xbox için bitti ama ben Xbox hayatımda hiç oynamadım ve PlayStation'ciyim (PS4 sahibiyim). Xbox alsam mi almasam mı bir karar veremedim. Xbox'da Game Pass var dogru ama playstationa da 700 oyunlu bir kütüphane 1 2 aya gelecek. Xbox'da grafikler daha iyi. Karar vermedim. Fikirleriniz neler?
(Türkiye ile fiyat kiyasi yapmazsanız sevinirim benim de Türkiye ekonomisinin durumundan ve fiyatlardan haberim var.

Yurt dışı için PS5 iyi bir seçim olur. Genelde bakıldığında ise evet, Xbox Series X güçlü fakat gücüne rağmen büyük bir üstünlük kuramadı. Geçebilidiği oyunlar az. Hatta GTA 5'te bile PS5 daha başarılı oldu. Zaten yurt dışı için oyunlar çok da pahalı değil ve servis geliyor.

Hocam ben de senin gibiyim, sinirlendim PS5 bulamayınca gittim Xbox aldım(Series X Halo Edition) ama PS tadını vermiyor emin ol. Controller olarak da çok çok önde PS. Çok koyu bir PS fanıyım Xbox sahibi olmama rağmen hala da öyleyim. Microsoft'un oyunlarını oynamayacaksan PS al geç. Yeni üyelik sistemi gümbür gümbür geliyor. Ben PS5 de alacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı