Xbox vs PlayStation 5

O bana da garip geldi 3. parti oynamak isteyen adamın mekanı Xbox'dur zaten bunu tartışmaya gerek olduğunu sanmiyorum gayet belli bir durum siz kol için almışsınız.
Hocam aslında ben direk sırf koldan dolayı ps seçtim.

Bayağı mantıksız bir hamle olmuş bu arada 3. parti oynamak isteyen adamın mekanı her zaman xboxdur kol dediğin ne ki 2 haftada alışırsın. :D
Bilmiyorum ki hocam. En kötü xboxa geçerim geçemeyecek düşünsün 😄 ama yine de umutluyum hocam playstationdan.

Bilmiyorum ki hocam. En kötü xboxa geçerim geçemeyecek düşünsün 😄 ama yine de umutluyum hocam PlayStation'dan.

Hocam pek bir şey fark etmez exclerini sevmiyorsunki sen PlayStation'ın adamlar Spider-Man 2 çıkartsa ne fark eder sen 3. parti oyuncusun FIFA'cı Assassin's Creed'ci fifacısın bunları oynamak isteyen adam Xbox'cu tercih etmelidir.

Tabii yeni oyunları sevebilirsin ama eskinin üzerine koyularak gidildiğinden eskiyi sevmeyen yeniyide pek sevmeyebilir.

PS dizilimli olup Xbox uyumlu olan kollarda var. Sol analoğun yukarıda olmasından rahatsız iseniz sorunu bu şekilde çözebilirsiniz.
Hocam r2 l2 tuşları daps gibi mi. R2 l2 tuşları baya kötü geldi bana xbox kolunun.

Bu biraz da sana bağlı konsolu aldıktan sonra aşırı harcayamam diyorsan Xbox alabilirim diyorsan PlayStation çünkü daha geçen hafta PS plusa %500 zam geldi

Hocam pek bir şey fark etmez exclerini sevmiyorsunki sen PlayStation'ın adamlar Spider-Man 2 çıkartsa ne fark eder sen 3. parti oyuncusun FIFA'cı Assassin's Creed'ci fifacısın bunları oynamak isteyen adam Xbox'cu tercih etmelidir.

Tabii yeni oyunları sevebilirsin ama eskinin üzerine koyularak gidildiğinden eskiyi sevmeyen yeniyide pek sevmeyebilir.
Hocam ps yi alırken kol özellikleri müthiş geldi. Önceki nesile göre çok farklı çünkü. Ama ben fifa seven biri de değilim. Şu an playstationda oynadığım oyunlar da şunlar zaten. Cod cold war, trackmania, star wars jedi fallen order. Ps ilk alırken koluysa avantajlı geldi dediğim gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı