Xbox Wireless Controller için Bluetooth dongle önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar, linkteki Xbox Wireless Controller'ı aldım Amazon üzerinden. Daha uygun fiyata birkaç sitede vardı ancak kötü yorumlar gördüm. Sıkıntı yaşayan insanları görünce daha güvenilir bir yerden almaya karar verdim ve Amazon üzerinden satıcı Amazon olacak şekilde aldım. Bu ürünü kullanabilmek için Wi-Fi olan bir anakart veya USB Bluetooth aparatı gerekiyor sanırım. Kendi aparatı ayrı satılıyormuş ancak çok pahalı dediler. Bana fiyat performans iş görecek bir USB Bluetooth aparatı önerebilir misiniz? Kablolu da kullanılabiliyor sanırım. Kendi telefonumun tip C kablosu ile kullanabilir miyim?

Ben alttaki ürünü kullanıyorum kablosuz olarak, memnunum. Kablolu kullanacaksanız herhangi bir type-c kablosu yeterli, bir ucu normal usb diğer ucu type-c kablo ile de kullanabilirsiniz illa iki ucu da type-c olmak zorunda değil

Amazon

Evet, telefonunuzun Type-C kablosu ile de kullanabilirsiniz. Eğer kontrolcüyü kullanacağınız cihaza yakın konumdaysanız çoğu zaman kablo kullanmak sizin için daha tasarruflu olacaktır. Kontrolcünün tüm özelliklerini en yüksek verimde kabloyla kullanabilirsiniz. Ayrıca kontrolcüyü Xbox Donatıları üzerinden güncellemek için de kablolu bağlantıya ihtiyacınız olacak.

Benim önereceğim Bluetooth adaptörü bu olur: Amazon.com.tr

Kendim de kullanıyorum, şimdiye kadar bir kopma veya bağlantı sorunu yaşamadım. Direkt tak-çalıştır mantığında zaten. Taktıktan sonra kontrolcünüzü eşleşme tuşuna basarak bağladıktan sonra kontrolcü bilgisayara kaydedilir ve kontrolcüyü her açtığınızda birkaç saniye içinde otomatik olarak bağlanır.

Ben alttaki ürünü kullanıyorum kablosuz olarak, memnunum. Kablolu kullanacaksanız herhangi bir type-c kablosu yeterli, bir ucu normal usb diğer ucu type-c kablo ile de kullanabilirsiniz illa iki ucu da type-c olmak zorunda değil

Amazon
Kablosuz kullanacağım aslında ama ürün bir iki güne gelecek ve bende bluetooth adaptör yok ve ne alacağıma karar veremedim henüz. Birkaç gün kadar kablolu kullanacağım onun için sormuştum. İki tarafı da tip c olmak zorunda değilse çok güzel kendi telefonumun kablosu ile kullanırım artık. Teşekkürler sağolun

Evet, telefonunuzun Type-C kablosu ile de kullanabilirsiniz. Eğer kontrolcüyü kullanacağınız cihaza yakın konumdaysanız çoğu zaman kablo kullanmak sizin için daha tasarruflu olacaktır. Kontrolcünün tüm özelliklerini en yüksek verimde kabloyla kullanabilirsiniz. Ayrıca kontrolcüyü Xbox Donatıları üzerinden güncellemek için de kablolu bağlantıya ihtiyacınız olacak.

Benim önereceğim Bluetooth adaptörü bu olur: Amazon.com.tr

Kendim de kullanıyorum, şimdiye kadar bir kopma veya bağlantı sorunu yaşamadım. Direkt tak-çalıştır mantığında zaten. Taktıktan sonra kontrolcünüzü eşleşme tuşuna basarak bağladıktan sonra kontrolcü bilgisayara kaydedilir ve kontrolcüyü her açtığınızda birkaç saniye içinde otomatik olarak bağlanır.
Bilgisayarda kullanacağım ve evet sandalyede oynuyorum yakınım. 2 metre mesafeden de oynarım arkamda hemen koltuğum var. PC platformu için en iyisi xbox controller olur dediler kaliteli olsun dedik aldık ama pek çok masrafı varmış aslında. Bluetooth adaptör alıcaz, şarj edilebilir pil alıcaz. Neyse artık memnun kalalım yeter. Logitech f310 kullandım 4 yıl. Artk çalışmıyor emekliye ayırdım onu bu ürüne geçtim. Tek çekingem aslında tasarımı. Ben hep analogları düz olan gamepad kullandım ama xbox'unki çapraz duruyor. Umarım alışırım. Teşekkürler hocam sağolun. Önce kablolu deneyeceğim tasarımına alışırsam rahatsız etmezse inşallah bluetooth adaptörünü de alacağım. Yoksa iade mecbur

Technopat Haberler

Geri
Yukarı