Lenoraa Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 435 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #1 Öneride bulunmadan önce hangi linkten hem ucuza hem verimli şekilde alabilirim? Bu linkteki ürün Wireless yazıyor. Direkt bağlanır mı masaüstü bilgisayarıma? Alıcı lazım falan dendi, buna gerek var mı yani diye soruyorum. Microsoft Xbox Wireless Controller Siyah, 9. Nesil : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Microsoft Xbox Wireless Controller Siyah, 9. Nesil : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr
Öneride bulunmadan önce hangi linkten hem ucuza hem verimli şekilde alabilirim? Bu linkteki ürün Wireless yazıyor. Direkt bağlanır mı masaüstü bilgisayarıma? Alıcı lazım falan dendi, buna gerek var mı yani diye soruyorum. Microsoft Xbox Wireless Controller Siyah, 9. Nesil : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Microsoft Xbox Wireless Controller Siyah, 9. Nesil : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr
Çözüm sp33d 4 Temmuz 2023 Amazon.com.tr Şöyle bir adaptöre ihtiyacınız var eğer bilgisayarınızda Bluetooth yok ise. Lenoraa dedi: Yani hiç bi şekidle içinde Wireless yazmasıan rağmen alıcı falan çıkmıyor ekstradan öyle mi? Genişletmek için tıkla... Hayır çıkmıyor.
Amazon.com.tr Şöyle bir adaptöre ihtiyacınız var eğer bilgisayarınızda Bluetooth yok ise. Lenoraa dedi: Yani hiç bi şekidle içinde Wireless yazmasıan rağmen alıcı falan çıkmıyor ekstradan öyle mi? Genişletmek için tıkla... Hayır çıkmıyor.
sp33d Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 2.228 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer İstanbul 4 Temmuz 2023 #11 reptile dedi: Bu durum kutu içeriğine göre değişiyor. Mesela kutu içeriği şu şekilde olanlar mevcut. Eki Görüntüle 1847648 Genişletmek için tıkla... Bu versiyon Türkiye pazarına girmiyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Bu durum kutu içeriğine göre değişiyor. Mesela kutu içeriği şu şekilde olanlar mevcut. Eki Görüntüle 1847648 Genişletmek için tıkla... Bu versiyon Türkiye pazarına girmiyor diye biliyorum.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 4 Temmuz 2023 #12 Lenoraa dedi: Bu tür kutuda satan bir link mevcut mudur elinizde? Genişletmek için tıkla... Maalesef. sp33d dedi: Bu versiyon Türkiye pazarına girmiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu konu hakkında bir fikrim yok fakat yurt dışında da çok nadir bulunuyor. Çoğu yerde de stoklarda bulunmuyor zaten. Ben sadece belirtmek istemiştim. Artı 0 Eksi
Lenoraa dedi: Bu tür kutuda satan bir link mevcut mudur elinizde? Genişletmek için tıkla... Maalesef. sp33d dedi: Bu versiyon Türkiye pazarına girmiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu konu hakkında bir fikrim yok fakat yurt dışında da çok nadir bulunuyor. Çoğu yerde de stoklarda bulunmuyor zaten. Ben sadece belirtmek istemiştim.