H hyperx456 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 165 Çözümler 2 28 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar Xbox'tan Minecraft satın aldım 200 TL bu sınırsız değil mi?
Çözüm Efe Ozer 28 Temmuz 2022 Eğer direkt oyunu aldıysanız sonsuza dek sizindir. Ancak Xbox Game Pass üyeliğiniz ile alıp oynuyorsanız yalnızca 1 aylık.
Eğer direkt oyunu aldıysanız sonsuza dek sizindir. Ancak Xbox Game Pass üyeliğiniz ile alıp oynuyorsanız yalnızca 1 aylık.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.046 Makaleler 2 Çözümler 32 28 Temmuz 2022 #2 Evet, sınırsız. Artı 0 Eksi
Efe Ozer Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #3 Eğer direkt oyunu aldıysanız sonsuza dek sizindir. Ancak Xbox Game Pass üyeliğiniz ile alıp oynuyorsanız yalnızca 1 aylık. Artı 0 Eksi Çözüm
Eğer direkt oyunu aldıysanız sonsuza dek sizindir. Ancak Xbox Game Pass üyeliğiniz ile alıp oynuyorsanız yalnızca 1 aylık.
KS KS H hyperx456 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 165 Çözümler 2 28 Temmuz 2022 #4 F 16 Fighting Falcon dedi: Evet, sınırsız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Efe Ozer dedi: Eğer direkt oyunu aldıysanız sonsuza dek sizindir. Ancak Xbox Game Pass üyeliğiniz ile alıp oynuyorsanız yalnızca 1 aylık. Genişletmek için tıkla... Yok yok game pass değil satın aldım direkt teşekkür ederim cevapladığın için Artı 0 Eksi
F 16 Fighting Falcon dedi: Evet, sınırsız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Efe Ozer dedi: Eğer direkt oyunu aldıysanız sonsuza dek sizindir. Ancak Xbox Game Pass üyeliğiniz ile alıp oynuyorsanız yalnızca 1 aylık. Genişletmek için tıkla... Yok yok game pass değil satın aldım direkt teşekkür ederim cevapladığın için