''Oynanmaz'' demişsin,arkadaş oynayamıyor dememişsin.? Sen oynuyor olabilirsin ama arkadaş oynayamıyor burda boş bir konuyu tartışmaya gerek yok.
''Oynanmaz'' demişsin,arkadaş oynayamıyor dememişsin.? Sen oynuyor olabilirsin ama arkadaş oynayamıyor burda boş bir konuyu tartışmaya gerek yok.
Hocam bende oyuna zaman vermek isterim fakat dediğim gibi açtığım gibi kapatasım geliyor. Mesela Doom'u bu sabah indirdim ve kendimi zorlayıp 40 dakika oynadım. Oyun çok hoşuma gitti ama dibimdeki yaratığı bile öldüremiyordum. Çok sinirime dokundu bu durum. Yani oyuna zaman bile veremiyorum.Bende PS4 ve PC var. PS4'te başlarda FPS oyunlarda çok zorlandım nişan alma konusunda. Hatta araştırma yaptım kolaylık için bulamadım. Zamanla alıştım ve yeminle PC de de PS4 kolu ile oynuyorum oyunları
İnanma oynanmaz diyen arkadaşa. Mesela Ben PS4'te Battlefield 1 multiplayer ı i epey oynadım büyük bir keyifle.
Sen yanlış anlıyorsun,Kolla ben de iyi oynuyorum Ayrıca xbox kolu ile ps4 kolu aynı değil.Zevk vermez anlamında arkadaş oynamak istemiyor zaten.''Oynanmaz'' demişsin,arkadaş oynayamıyor dememişsin.
Tamamen alışkanlık meseles,ben de Mouse Keyboard ile oynayamıyorum.Eğer illa çok oynamak istiyorum diyorsan 2 ay boyunca aralıksız train yapman lazım.O süreç sonunda bunu neticelendirmen gerekiyor.Hocam bende oyuna zaman vermek isterim fakat dediğim gibi açtığım gibi kapatasım geliyor. Mesela Doom'u bu sabah indirdim ve kendimi zorlayıp 40 dakika oynadım. Oyun çok hoşuma gitti ama dibimdeki yaratığı bile öldüremiyordum. Çok sinirime dokundu bu durum. Yani oyuna zaman bile veremiyorum.
Hocam bende oyuna zaman vermek isterim fakat dediğim gibi açtığım gibi kapatasım geliyor. Mesela Doom'u bu sabah indirdim ve kendimi zorlayıp 40 dakika oynadım. Oyun çok hoşuma gitti ama dibimdeki yaratığı bile öldüremiyordum. Çok sinirime dokundu bu durum. Yani oyuna zaman bile veremiyorum.
Sanırım hayır. En azından benim oynadıklarım da yoktu.Çoğu konsol oyununda nişan desteği yok mu?
Sanırım hayır. En azından benim oynadıklarım da yoktu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.