1 dk sıkıntısız oynuyorum sonra gecikme başlıyor ve çok fazla oluyor sesler gidiyor. 2 hafta önceye kadar sorunsuz oynuyordum bir anda olmaya başladı oyun için her yerden ön plana aldım Xbox uygulamasını grafik ayarlarından vb öncelik verdim olmuyor. Ne yapayım?
Hocam denemiştim dün orada yine daha iyiydi ama yine orada da problem vardı biraz bu uygulamadan mı benden mi kaynaklı onu bikmiyorum 2 hafta önce sorunsuz oynuyordum şu an ne oldu da oynayamıyorum. @264075
Hocam denemiştim dün orada yine daha iyiydi ama yine orada da problem vardı biraz bu uygulamadan mı benden mi kaynaklı onu bikmiyorum 2 hafta önce sorunsuz oynuyordum şu an ne oldu da oynayamıyorum. @264075
Ben kendim de Microsoft Edge'den oynuyorum uygulamadan hiç oynamadım ama sadece bazen ekranda çamurlaşma oluyor 4-5 saniyelik ama nadir yani onun dışında hiç sorun yaşamadım sen de niye öyle oluyor anlamadım vallahi. İnternetim de 87 Mbps bu arada.
Hocam şu an Edge'den grdim clairty bosst özelliğini de açtım hiçbir sorun olmadan oynuyorum uygulama kaynaklıymjş sanırım sorun zaten girerken bölge desteklenmiyor deyip duruyordu.
Hocam şu an Edge'den grdim clairty bosst özelliğini de açtım hiçbir sorun olmadan oynuyorum uygulama kaynaklıymjş sanırım sorun zaten girerken bölge desteklenmiyor deyip duruyordu.