Çözüldü XCloud'da sesler kötüleşiyor ve tamamen gidiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Agony1376

Hectopat
Daha fazla  
1 dk sıkıntısız oynuyorum sonra gecikme başlıyor ve çok fazla oluyor sesler gidiyor. 2 hafta önceye kadar sorunsuz oynuyordum bir anda olmaya başladı oyun için her yerden ön plana aldım Xbox uygulamasını grafik ayarlarından vb öncelik verdim olmuyor. Ne yapayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft Edge'den oynamayı dener misin bir de orada da aynı sorun oluyor mu bak.

Hocam denemiştim dün orada yine daha iyiydi ama yine orada da problem vardı biraz bu uygulamadan mı benden mi kaynaklı onu bikmiyorum 2 hafta önce sorunsuz oynuyordum şu an ne oldu da oynayamıyorum. @264075

Son düzenleme:
Hocam denemiştim dün orada yine daha iyiydi ama yine orada da problem vardı biraz bu uygulamadan mı benden mi kaynaklı onu bikmiyorum 2 hafta önce sorunsuz oynuyordum şu an ne oldu da oynayamıyorum. @264075

Ben kendim de Microsoft Edge'den oynuyorum uygulamadan hiç oynamadım ama sadece bazen ekranda çamurlaşma oluyor 4-5 saniyelik ama nadir yani onun dışında hiç sorun yaşamadım sen de niye öyle oluyor anlamadım vallahi. İnternetim de 87 Mbps bu arada.

Arkada PC güncelleme veya baska birisi interent kullanırsa yogun sekilde bundan dolayı olabilir.

Yok hocam bir tek benim.

Microsoft Edge'den oynamayı dener misin bir de orada da aynı sorun oluyor mu bak.

Hocam şu an Edge'den grdim clairty bosst özelliğini de açtım hiçbir sorun olmadan oynuyorum uygulama kaynaklıymjş sanırım sorun zaten girerken bölge desteklenmiyor deyip duruyordu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı