Xcode "Framework not found fblpromises" hatası

Scythe0fDeath

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selam. Yaklaşık 2 gündür bu sorunla uğraşıyorum fakat çözemedim. @DtEray arkadaşımız da benimle benzer bir konu açmış fakat orada yapılanları yaptım işe yaramadı. Kendi oyun projemi IOS'a geçirdim fakat Xcode da run ya da Build yapınca Framework not found fblpromises hatası alıyorum. Bugün farklı bir şey denedim. Boş bir Unity projesi açmaya karar verdim ve onu Xcode'da çalıştırdım. Sorunsuz bir şekilde çalıştı. Fakat ona AdMob yüklediğim zaman Build aldım o zaman yine bu hatayı verdi. Benim kendi oyun projemde de AdMob var. Demek ki sorun bundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim. Bulamıyorumda. @DtEray sende yardımcı olabilirsen çok sevinirim.

Error: Framework not found fblpromises.

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Projede fblpromises çerçevesinin doğru şekilde yüklendiğinden emin olun. Eğer fblpromises'ı manuel olarak eklediyseniz, doğru yolu işaret ettiğinizden emin olun. Eğer cocoapods kullanıyorsanız, podfile'ınızın doğru şekilde yapılandırıldığından emin olun ve pod yüklemesini yeniden yapın.
  2. AdMob SDK'nın fblpromises'a bağımlı olduğunu unutmayın. AdMob SDK'sını projenize eklerken fblpromises'ın da yüklenmesi gerekiyor. Eğer AdMob SDK'sını cocoapods kullanarak ekliyorsanız, podfile'ınızda şu satırı ekleyin: Pod 'Google-Mobile-Ads-SDK/FBLPromises'. bu satır, AdMob SDK'sını ve fblpromises'ı projenize yükleyecektir.
  3. Projeyi temizleyin ve yeniden oluşturun. Xcode'da "product" menüsünden "clean Build folder" seçeneğini seçin. Ardından "product" menüsünden "Build" seçeneğini seçerek projeyi yeniden oluşturun.
Diye bir yazı buldum. Yardımcı olur umarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı