xDrive Akıncı mı yoksa xDrive Fırtına mı?

hocam fırtına modeli uzun süreli oturuşlarda omuzları çok dışarıda koltuğun omuzlarına ağrı baskı yapıyor mu ?

Hocam belki konuyu hortlatmış gibi olacağım ama fırtına modelinden hala memnun musun ve söylemek isterseniz boyunuz ve kilonuzu da söyleyebilir misiniz? Deneme fırsatım olmadığı için sizin deneyimlerinizden yola çıkarak kendim için karar vereceğim. Bunun yanı sıra kasırga ve tufan modellerini de denemiş miydiniz? Bu iki model de fırtına modeli ile aynı kilo ve boy kapasitesine sahip bu nedenle soruyorum.

Son düzenleme:

Hocam yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum, çok memnunum. Boyum 1.85 kilom 82-83 civarı şu an. Şubelerinde yalnızca Akdeniz modelini denemiştim ve ölçüleri bana küçük geldi, rahat edemedim. Fırtına'yı zaten kardeşim kullanıyordu ve çok rahat ettiğim için onu sipariş verdim. MNG Kargo ile sorunsuz bir şekilde gelmişti, şubelerinden gidip teslim aldım. Proje hazırladığım zamanlarda 17-18 saat PC başından kalkmadığım oluyordu. Ağrı, yorgunluk vs. hissetmiyordum hiç. Geçen süre boyunca koltukta herhangi bir bozulma, yıpranma, deforme gibi durumlarla da karşılaşmadım.

Cevabınız için teşekkür ederim hala memnun olmanız içimi daha da rahatlattı. Yüksek ihtimalle fırtına ya da kasırga modellerinden birini almayı düşünüyorum fakat kasırganın görüntüsü fırtına modelinden daha hoş gözüküyor ve beni kararsız bırakıyor. Keşke Antalya'da yerleri olsa da deneyebilsem.

Rica ederim. Hocam özelliklerine, yorumlara, incelemelere de bakın ona göre karar verin. Görüntüsü ne olursa olsun bir süre sonra alışıyorsunuz zaten . Fırtına modeli beni ve kardeşimi 2 yıldır hiç üzmedi. Şimdiden hayırlı olsun size.

Şimdi dikkatimi çekti de kasırga modelinin arkaya yatışı 135° imiş ve o da oturduğumuz kısma bağlı bir mekanizma fırtına modelinde karar kıldım dediğiniz gibi görüntüsüne alışırım . Yardımlarınız ve cevaplarınız için teşekkürler.

Peki yeni kumaş atak modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Yazılan ölçüye göre oturum kısmı enine fırtınadan daha geniş. xDrive ATAK Professional Gaming Chair Grey/Black

Bende Fırtına kullanıyorum güzel bir sıkıntısı yok fakat neden o kadar vermişken kumaş almadım dedim kendi kendime.

Bende fırtına kullanıyorum güzel bir sıkıntısı yok fakat neden o kadar vermişken kumaş almadım dedim kendi kendime.

Hocam kumaş koltuklar hakkında hiç bilgim yok . Fırtına deri olduğu için çok sıcak zamanlarda terletiyor onu belirteyim. Fakat rahatlık, konfor ve sağlamlık açısından çok memnunum.

Antalya'da yaşadığım için düşünceme göre sadece tek kat kumaş parçası olsa bile terletir diye düşünüyorum. (sonuçta kıyafet giysen bile terletiyor bu Antalya havası)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…