xDrive almayın

İade için ürünü paketledim. Kargo şirketininin gelip almasını bekliyorum. Duruma göre konuya gelişmeleri yazacağım ancak iade almama şansları yok zaten. Bakalım göreceğiz.

İade için ürünü paketledim. Kargo şirketininin gelip almasını bekliyorum. Duruma göre konuya gelişmeleri yazacağım ancak iade almama şansları yok zaten. Bakalım göreceğiz.

Umarım sorununuz çözülür ve başka bir koltuk alarak sıkıntınızı giderirsiniz. İstanbul'da olduğum için bazı yerlerde deneme imkanı veriyorlarmış. En azından görüp deneyip öyle karar vermek daha iyi olacaktır.

Aynı şekilde bende rampage kl-r40 beyaz siyah modelini 2 yıldır kullanıyorum, gıcırtı yok denecek kadar az, malzeme kalitesi güzel plastik yerler hariç önerimdir.

Bende Calitte aldım, 1 aydır sallanma derdinden kafayı yiyorum. Doğru düzgün yardımcı oldukları bile yok. Yeni parça gönderiyorlar, takıyoruz sorun düzelmiyor. Vidalar desen sonuna kadar sıkılı.

Konuya güncelleme yapayım iadeyle ilgili. Yaklaşık bir aylık bir süreçten sonra iade gerçekleşti. Marka ürünü geri aldı. Zaten almama şansları yoktu. Ben iade ettim kurtuldum. Bir daha da oyuncu koltuğu furyasına bulaşmayı düşünmüyorum.

Yazın epey uzun hepsini okumadım ama ben de şöyle bir şey tecrübe yaşadım onu yazmak isterim.
3 ay oldu sanırım Xdrive 15’li adlı koltuk yeni çıkmış sanırım indirimde 1000 TL idi bunların mobilyacılar sitesi gibi bir yerde mağazaları var üşenmedim kalktım bir dünya yol gittim sonuçta 1000 TL az para değil görmeden, incelemeden oturmadan almak istemedim. Gittim baktım görünüş iyi, dokusu iyi, oturdum bir model vardı orada o çok daha rahattı ama unuttum adını neyse oturuşta iyi gibi dedik. Sonra sağını, solunu altını inceledim. Oturduğumuz yerin yan taraflarından elim girdi baktım ne var. İnanın oturduğumuz yerin altı boş ve tam ortada vida var. Yani kıçımızı koyduğumuz yer 1 cm ilk kavak kontraplağın sağlamlığına bağlı. Üstünde bir kaç cm sünger ve kumaş. Zamanla o sünger ve kumaş incelir oldu tahta kırıldı hop o ortadaki vidalı kısım kıçımıza vValla içime sinmedi almadan çıktım. Ayrıca adamlara sordum alsam ne zaman gelir bana verdiği cevap bir haftayı geçer bir tane koltuk için hemen gelinmez! Ne yapalım, kaç tane almamız lazım? Bir tane koltuk diyorsun da 1000 TL para bu koltuk. Benim koltuklar da firma da içime sinmedi açıkçası.

Ya gercekten oyle. Bazi yerli ureticilerin bir yerleri kalkik. Nasil olsa ben yerli ureticiyim. Kendi halkim beni destekler garanti diye dusunuyorlar. Keske dolar dusuk olsa ve yurtdisindan getirttirilen urunlere ve yabanci markalara fazla vergi konulmasa da yerli ureticimiz biraz ciddiyete binip adam akilli musteri memnuniyeti ve kalite sunsa kendi halkina. Nerdee...

Ben de xDrive 15'li kullanıcısıyım. Oturma yeri gerçekten dar fakat bu koltuk MAX 1.80 ve 100 kilo insanlar için yapılmış. Eğer bunları aşıyor veya sınırındaysanız rahat edememeniz normal. Tabi 1100TL bandında olması bu özellikler için fazla. Başta ben de memnun değildim ancak eski ofis sandalyesinden sonra bel ağrısı , boyun ağrısı denen bir sorunum kalmadı. Koltuğu uzun saatler kalkmadan kullansam da bir rahatsızlık vermedi. Bana da montaj yeri ve vidası eksik geldi. Kendileriyle iletişime geçtim ve aparatları yolladılar ancak fazladan 1 haftaya mal oldu. Ürünün malzeme kalitesi bana sorarsanız üzmez.

Adamlar sitelerinde belirtmişler kasenizin büyüklüğüne göre alın diye. Sen xdrive 15 li aldığına göre belli ki senin kase sığmamış içine. 15 li modeli e spor cafede denk gelmişti. Benim kase bile sığmadı ona Ben de gittim 1453 modelini aldım geniş geniş oturuyorum. Kaliteli mi? fazlasıyla kaliteli. İnternetteki yorumlara aldanmayın demişsin. E o zaman senin yorumuna niye inansınlar herkes yalancı bir sen mi doğrusun? Zaten koltuğun mekanizması amortisörü ithal ve en iyi kalite. Kolçakları 3d özelliğinde. Kullanılan deri de yine aynı şekilde en iyisi. İşçilik de gayet iyi. 15 tane de model koymuşlar. Zamanında amd işlemci almıştım bozuk çıktı. Senin mantığına göre amd işlemci alınmaz. Dünyanın en iyi markası olsa bile arada bir hatalı ürün çıkar. Alişan'ın kullandığı milyon liralık aracın aksı kırıldı. Kullandığı araç iyi ki yerli değil yoksa sabaha kadar gömerdiniz ama yabancı olunca konuşan eleştiren yok. Yerli firmaların çoğu iyi niyetli iyi de ürün üretiyorlar. Biraz kendi firmalaranıza da kredi verin aynı hatalar yabancılarda da oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…