xDrive Altay koltuğu alınır mı?

XperiaTR

Kilopat
Yer
Ankara, Turkey
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, kaliteli bir koltuk almayı düşünüyorum xDrive Altay koltuğu alınır mı? Daha iyisi var mı bu fiyata, kullanan arkadaşların yorumunu bekliyorum.

Ben deri olanı daha şık Premium buluyorum ancak arada kaldım sizce deri mi yoksa kumaş mı hangisi daha şık görünüyor?

Kumaş olanlar daha uzun ömürlü, aşınması zor olacaktır. Yazın terletmez. Kumaş öneririm. Deri ise temizlemesi kolay, bakım araçları kullanmanız lazım.

Ayni koltugu kullanıyorum ama deri oldugu icin aşırı terletiyor ve deri biraz asindi bence kumas olanini alin.

Kumaş olanlar daha uzun ömürlü, aşınması zor olacaktır. Yazın terletmez. Kumaş öneririm. Deri ise temizlemesi kolay, bakım araçları kullanmanız lazım.
Kumaştada tozlanma ve koku sorunu olur galiba zamanla değil mi? Deri daha şık ve premium görünüyor o yüzden hep deri alasım geliyorda.

Ayni koltugu kullanıyorum ama deri oldugu icin aşırı terletiyor ve deri biraz asindi bence kumas olanini alin.
Hocam ne kadar zamandır kullanıyorsun acaba rica etsem bir fotoğraf atman mümkün mü merak ettim yeni bir ürün diye biliyorum bu kadar kısa sürede aşınması normal değil gibi firmaya ilettiniz mi durumu? Siz koltuğu ne kadara almıştınız kalitesi , rahatlığı nasıl sizce parasına değen bir ürün mü kalitesiz değmez diyenlerde varda arada kaldım

Kumaştada tozlanma ve koku sorunu olur galiba zamanla değil mi? Deri daha şık ve premium görünüyor o yüzden hep deri alasım geliyorda.

Hocam ne kadar zamandır kullanıyorsun acaba rica etsem bir fotoğraf atman mümkün mü merak ettim yeni bir ürün diye biliyorum bu kadar kısa sürede aşınması normal değil gibi firmaya ilettiniz mi durumu? Siz koltuğu ne kadara almıştınız kalitesi , rahatlığı nasıl sizce parasına değen bir ürün mü kalitesiz değmez diyenlerde varda arada kaldım
İlettim ama geri donus saglanamadi suan okulda oldugum icin atamam ama eve gidince asinan yerleri atarim.

Kumaştada tozlanma ve koku sorunu olur galiba zamanla değil mi? Deri daha şık ve Premium görünüyor o yüzden hep deri alasım geliyorda.

Hocam ne kadar zamandır kullanıyorsun acaba rica etsem bir fotoğraf atman mümkün mü merak ettim yeni bir ürün diye biliyorum bu kadar kısa sürede aşınması normal değil gibi firmaya ilettiniz mi durumu? Siz koltuğu ne kadara almıştınız kalitesi, rahatlığı nasıl sizce parasına değen bir ürün mü kalitesiz değmez diyenlerde varda arada kaldım.

Kumaş kullanıyorum, koku sorunu olmadı. Tozlanma sorununu süpürge ile hallediyorum koltuk temizleme başlıkları ile, tozu çekince geliyor. Deri şık evet çok güzel duruyor fakat zamanla aşınıyor, soyuluyor. Sürekli bakım yaparım diyorsanız deri alabilirsiniz ama yazın mükemmel terletecektir :)

Kumaş kullanıyorum, koku sorunu olmadı. Tozlanma sorununu süpürge ile hallediyorum koltuk temizleme başlıkları ile, tozu çekince geliyor. Deri şık evet çok güzel duruyor fakat zamanla aşınıyor, soyuluyor. Sürekli bakım yaparım diyorsanız deri alabilirsiniz ama yazın mükemmel terletecektir :)
2015'te uygun fiyata bi deri koltuk almıştım Hala kullanıyorum aşınan tek yeri oturum bölgesinde ufak tefek çatlamalar aşınmalar oldu ucuz bir ürün bile 9 Yıl dayandı xDrive daha kaliteli sağlam olduğunu düşünüyorum bana 5 Yıl aşınmadan gitse bile yeter hatta terleme vs sorunu ben deride yaşamadım deriyi severek kullanan biriyim. Deri modelini alıp Oturum bölümünede kumaş süngeri satılıyor onu alıp koysam sanırım hiç aşınma olmaz sadece oturum bölgesi aşınıyor çünkü derilerin bende sırt bölgesinde hala en ufak bi aşınma yok 9 yıllık koltukta

@Burakk235
Tamamdır hocam fotoğrafı unutmazsan çok sevinirim, Xdrive garantisi devam ettiği halde hala bir dönüş yapmadı mı? En ilgili firma destekleri çok iyi diyorlardı hikaye mi acaba

Sizde var mı hocam memnun musunuz? 1.75 boyum.

Var hocam kumaş olanı. Arka boyun desteğini 4 vida tutuyor. Aşağıya almak için sade alt iki tanesine montajladık ama sağlam tutuyor sade en üst teki 2 vida yeri kumaşta delik görünüyor aşağı vidalattığım için. Ben 173'üm aşağıya alınca boyun desteğini anca zar zor boynuma denk geldi biraz dik oturmam gerekiyor. Aşağıya almayı deneysel bulduk pek yapılan bir şey olduğunu sanmıyorum. XDrive'den eleman geldi beraber baktık. Aşağı yukarı ayarı var normalde ama en aşağı ayarı bile çok yüksek.
Koltuk onun dışında rahat bel desteği güzel. Yumuşak süngeri var ileride ne olur bilmiyorum. Ben tekrar alacak olsam 3 4 bin verir MSI koltuk alırdım. Mağazada denedim boyuma daha uygundu. Bu koltuk çok büyük ve ağır bir koltuk odaya koyunca az şok etkisi yaratıyor bilginize.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı