xDrive anka alınır mı?

Bütçe
7000
@A.Aktan merhaba hocam. Bende Anka kumaş modelini almak istiyorum ve yorumları okurken buraya geldim. Şuan ofisdekeki 2000-3000 dolarlık bir sandalyede oturuyorum. Sorunun üzerine bende bu sandalyede denemek istedim ve aynı sorunun benim sandalyemde olduğunu fark ettim. Benim için sorun değil bu olay ama tabi aynı sorun mu teyit etmem lazım. 3-4 cm lik pay sadece sırt kısmında mevcut değil mi ? Oturak kısmında her hangi bir oynama mevcut değil ?
Bendeki sıkıntı oturak da dahil olmak üzere inanılmaz bir oynamaydı hocam. Bir nevi sallanan sandalye gibi durmuyor du bugün servislerine gittim Ankara Xdrive Şubesi kesinlikle çok iyi personellere sahip. Ürünü oradan almamış olmama rağmen ellerinden geleni yaptılar yardım konusunda. İade edemedim tabii ürünü 35 gün geçti üzerinden ama en azından bilgilendirme vb. konularda koltuğun tam tersine çok kaliteli kişiler. Sizin sorunuza gelirsek esneme payı tüm ama tüm koltuklarda mevcut bugün hepsini denedim ama benim koltuğumda alt tarafda oynadığı için resmen işkence gibi oluyordu. O yüzden bu modeli önermiyorum forumdaki diğer hocalarıma.

Deneyimlerinizi paylaşmanız iyi olmuş hocam, alacak arkadaşlar için fikir olur. Ben aldım ancak 1 hafta kullanabildim, kullanarak göreceğiz ne kadar iyi olduğunu. Bende şu an bir sorun yok ama ileride çıkar mı bilemem. Umarım pişman etmez.
Hocam son durum nedir bende yeni bir koltuk almayı düşünüyorum ankada karar kılmımıştım fakat bu forum biraz şüphe yarattı siz herhangi bir sıkıntı yaşıyor musunuz ?

Hocam 8-9 aydır kullanıyorum ve gayet iyi, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Koltuğu almadan önce pc başında 1-2 saat geçirince belim ağrıyodu, şu an 7-8 saat otursam bile bir sıkıntı olmuyor. Biraz da kişisel tercihinize bağlı bir durum bu, neyi sevip sevmediğinizi bilmeniz lazım. Kumaş olması benim için daha iyi çünkü deri terleme yapıyor. Film izlerken vs. geriye yatırıp ayakları uzatmak çok rahat oluyor. Yanları biraz çıkıntılı yani biraz kiloluysanız size uygun olmayabilir. Bunun için de siteden ölçülerine bakıp evdeki herhangi eşdeğer bir şeyle kıyaslayabilirsiniz. Benim için eksileri yükseklik ayarını maksimuma aldığımda bile pek yüksek durmuyor ve çok olmasa da biraz sert bir koltuk.

Son düzenleme:
Ben ürünü şahsen çok beğendim yazın günde yaklaşık 10 saat bilgisayar başındaydım neredeyse hiç bel ağrısı yaşamadım sadece cok hafif gıcırtılar oluyor onun dışında bir problem yok benim gözlediğim

@Layspa Umarım pişman etmez hocam dediğiniz gibi.
@Osaka01 Hocam sallanmadan ziyade boşlukta kalma durumu var yani yaslandınız diyelim pozisyon değiştirip öne doğru eğildiğiniz an koltuk alttaki sallanma fonksiyonu açık gibi bi anda öne gelebiliyor bu yaklaşık 3 cm civarı bir oynama ama ilerde ne olacağını bilemiyorum ve bu şekilde bile rahatsızlık veriyor. Umuyorum ki sizlerin koltuklarınızda asla böyle bir sorunla karşılaşmazsınız bana da büyük bir tecrübe oldu.

Bunlar çok riskli değil mi? Ben yıllardır Xprime Titan Serisi kullanıyorum sizlerin bu yaşadıklarınızı yaşamadım. Xdrive markasını zaten sevmiyorum ürünlerinin kalitesinden ziyade kime para kazandırdığınızı bilmek lazım. 2 sene önce bir yerde denk geldim Adamların satış elemanları şalvarlı falan, Kürtçe Türkçe karışık konuşuyorlardı. Değişik tipler. Zaten sahibine de bakın yüzünde meymenet yok. Ben bu anlamda Xprime markasını tercih ettim çünkü bir kere oturma alanı hepsinden geniş. Rahat ve konforlu. Bunun yanında Smart Sünger Teknolojisine Sahip bir marka yani vücuda göre şekil alan sünger yapısı. Zaten bu teknoloji sadece Xprime markasında var ama Mağazasındaki Koskoca Mustafa Kemal Atatürk büstü ve Modern, Güler yüzlü Personelleri ile gerçekten en üst kaliteyi hem üründen hemde Personel bazında sunuyorlar.

Ben kime para kazandırdığımı bilmek isterim açıkçası. Şalvarlı keko ince bıyıklılara para kazandıracak kadar aklımı peynir ekmek ile yemedim :)

Benim kullandığım koltuğum:

Son düzenleyen: Moderatör:
Alacaklara tavsiye niteliğinde olsun ben kumaş modelini 6 ay önce satın aldım linki paylaşayım. https://www.hepsiburada.com/xdrive-...tugu-kumas-gri-p-HBCV00006230UC?magaza=xDrive
Ürüne demir sandalyeden geçtiğim için haliyle çok çok rahat buldum. Kolçakları 3d onu sevdim. Hem koltuğun yatması yemde sırt yerinin ayrı ayrı yatma olayını sevdim. Kolçaklar için farklı markanın kolçak süngerini almıştım o yüzden kolçak hissiyatını bilmem sünger ile kullanıyorum. Koltuk çok rahat, bazen film izleyeceğim zaman koltuğu yatırıp ayaklarımı masanın üstüne koyup öyle film izliyorum. Bel desteği hoşuma gitti çok iyi olmuş fakat bazen uzun süre koltukta oturunca aşağı doğru kayıyorum , ciddileşince dik oturuyorum bu hareketi ister istemez çoğu kişi yaptığı için bel desteğinin üst köşeleri hafif kıvrılıyor ve rahatsız ediyor. Elimle tekrar büküyorum o kısımları. Yastık kısmı 1.85 olamama rağmen tam dik oturmazsam denk gelmiyor bende koltuktan ayırıp öyle boynuma koyuyorum bazen. Ürünü aldıktan 5 ay sonra gıcırtı gelmeye başladı moralimi bozdu. Bir gün yatağın üstüne koyup kolların olduğu iskeletteki somunları sıkınca ses düzeldi. ileri geri yapınca 1-2 cm lik bir pay var o normal bizim 50k lık iş koltuklarında da var fakat sağa sola esneyince yine 1-2 cm lik tık tık ediyor. Takıntınız yoksa sorun yok çünkü siz sağa sola bilerek salınmazsanız koltuk ağırlık dengesinden dolayı sağa sola atmayacaktır. 6 aylık kullanımda kumaşda eskime falan olmadı ilk gün ki gibi kullanıyorum. 6 aylık kullanım az farkındayım ama alacaklara inceleme olsun. 6 taksitle hepsiburada dan almıştım son taksitini bu ay sonu ödüyorum.

104 gk yim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-19 184401.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-19 184401.png
    37 KB · Görüntüleme: 106
Alacaklara tavsiye niteliğinde olsun ben kumaş modelini 6 ay önce satın aldım linki paylaşayım. https://www.hepsiburada.com/xdrive-...tugu-kumas-gri-p-HBCV00006230UC?magaza=xDrive
Ürüne demir sandalyeden geçtiğim için haliyle çok çok rahat buldum. Kolçakları 3D onu sevdim. Hem koltuğun yatması yemde sırt yerinin ayrı ayrı yatma olayını sevdim. Kolçaklar için farklı markanın kolçak süngerini almıştım o yüzden kolçak hissiyatını bilmem sünger ile kullanıyorum. Koltuk çok rahat, bazen film izleyeceğim zaman koltuğu yatırıp ayaklarımı masanın üstüne koyup öyle film izliyorum. Bel desteği hoşuma gitti çok iyi olmuş fakat bazen uzun süre koltukta oturunca aşağı doğru kayıyorum, ciddileşince dik oturuyorum bu hareketi ister istemez çoğu kişi yaptığı için bel desteğinin üst köşeleri hafif kıvrılıyor ve rahatsız ediyor. Elimle tekrar büküyorum o kısımları. Yastık kısmı 1.85 olamama rağmen tam dik oturmazsam denk gelmiyor bende koltuktan ayırıp öyle boynuma koyuyorum bazen. Ürünü aldıktan 5 ay sonra gıcırtı gelmeye başladı moralimi bozdu. Bir gün yatağın üstüne koyup kolların olduğu iskeletteki somunları sıkınca ses düzeldi. İleri geri yapınca 1-2 Cm'lik bir pay var o normal bizim 50klık iş koltuklarında da var fakat sağa sola esneyince yine 1-2 Cm'lik tık tık ediyor. Takıntınız yoksa sorun yok çünkü siz sağa sola bilerek salınmazsanız koltuk ağırlık dengesinden dolayı sağa sola atmayacaktır. 6 aylık kullanımda kumaşda eskime falan olmadı ilk gün ki gibi kullanıyorum. 6 aylık kullanım az farkındayım ama alacaklara inceleme olsun. 6 taksitle Hepsiburada'dan almıştım son taksitini bu ay sonu ödüyorum.

104 gkyim.

Hocam selamlar yaklaşık 6-7 yıllık kullandığım koltuk kırıldı. Az da olsa konuyu birazcık hortlatmak zorunda kaldım😁 neyse. Boyum yaklaşık 185 tıpkı sizin gibi, fakat birazcık kilo sıkıntım var :(. Yani açıkçası 90 95 kilo arasındayım bu koltuk sıkıntı çıkarır mı? Şimdiden teşekkürler aklımda kalan bütün soruları giderdiniz. Fakat çok kafama takıldı bu soru. İyi günler.

Hocam selamlar yaklaşık 6-7 yıllık kullandığım koltuk kırıldı. Az da olsa konuyu birazcık hortlatmak zorunda kaldım😁 neyse. Boyum yaklaşık 185 tıpkı sizin gibi, fakat birazcık kilo sıkıntım var :(. Yani açıkçası 90 95 kilo arasındayım bu koltuk sıkıntı çıkarır mı? Şimdiden teşekkürler aklımda kalan bütün soruları giderdiniz. Fakat çok kafama takıldı bu soru. İyi günler.

Hocam sitedeki veriler koltuğun 130 kilo ve 190 cm altındaki kişiler için uygun görülüyor.
Verilere göre uygunsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı