A.Aktan
Hectopat
Daha fazla  

Bendeki sıkıntı oturak da dahil olmak üzere inanılmaz bir oynamaydı hocam. Bir nevi sallanan sandalye gibi durmuyor du bugün servislerine gittim Ankara Xdrive Şubesi kesinlikle çok iyi personellere sahip. Ürünü oradan almamış olmama rağmen ellerinden geleni yaptılar yardım konusunda. İade edemedim tabii ürünü 35 gün geçti üzerinden ama en azından bilgilendirme vb. konularda koltuğun tam tersine çok kaliteli kişiler. Sizin sorunuza gelirsek esneme payı tüm ama tüm koltuklarda mevcut bugün hepsini denedim ama benim koltuğumda alt tarafda oynadığı için resmen işkence gibi oluyordu. O yüzden bu modeli önermiyorum forumdaki diğer hocalarıma.@A.Aktan merhaba hocam. Bende Anka kumaş modelini almak istiyorum ve yorumları okurken buraya geldim. Şuan ofisdekeki 2000-3000 dolarlık bir sandalyede oturuyorum. Sorunun üzerine bende bu sandalyede denemek istedim ve aynı sorunun benim sandalyemde olduğunu fark ettim. Benim için sorun değil bu olay ama tabi aynı sorun mu teyit etmem lazım. 3-4 cm lik pay sadece sırt kısmında mevcut değil mi ? Oturak kısmında her hangi bir oynama mevcut değil ?

neyse. Boyum yaklaşık 185 tıpkı sizin gibi, fakat birazcık kilo sıkıntım var
 neyse. Boyum yaklaşık 185 tıpkı sizin gibi, fakat birazcık kilo sıkıntım var