xDrive Hira/Anka vs Hawk

Bütçe
7.500 TL (hafif artırılabilir)

rbstsoul

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Yakında bir oyun koltuğu alacağım ama hangi modeli alsam bilmiyorum. xDrive Hira/Anka modeli mi almalıyım, yoksa Hawk marka bir koltuk mu almalıyım? Hawk'tan neyi tercih etmeliyim onu da bilmiyorum, öneriniz varsa yazabilirsiniz.

Hawk Fab V4 var bel desteği sürekli koltuğun arasına sıkışıyor tek eksisi bu ama bu büyük bir eksi onun dışında kalite ve rahatlık olarak iyi müşteri hizmetleride birazcık umursamaz. O yüzden yeni bir koltuk alacak olsam Hawk'ı bir daha tercih etmezdim hem bu yaşadığım sorun olsun hem de destek hattının umursamaz olması. Zio'ya bakmanızıda öneririm efendim orada bütçenize uygun bir modelleri araştıtırsanız daha güzel olabilir.

Hawk Fab V4 var bel desteği sürekli koltuğun arasına sıkışıyor tek eksisi bu ama bu büyük bir eksi onun dışında kalite ve rahatlık olarak iyi müşteri hizmetleride birazcık umursamaz. O yüzden yeni bir koltuk alacak olsam Hawk'ı bir daha tercih etmezdim hem bu yaşadığım sorun olsun hem de destek hattının umursamaz olması. Zio'ya bakmanızıda öneririm efendim orada bütçenize uygun bir modelleri araştıtırsanız daha güzel olabilir.
Yumuşaklık olarak nasıl hocam? Ve bel desteğini hiç sabitleyemiyor musunuz? Bir de baş yastığı nasıl, oraya boyunuz yetiyorsa boyunuz kaç tam olarak?

Boyum yastığa değiyor boyum 180 yumuşaklığı falan güzel bel desteğini bir türlü sabitleyemedim.
xDrive Anka tercih ettim, ancak sizin sorununuz için şuna bakabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

xDrive anka tercih ettim, ancak sizin sorununuz için şuna bakabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam teşekkür ederim ne kadar yardımcı olduğunuzu anlatamam. Koltuğunuz hayırlı olsun güle güle kullanın.

xDrive anka tercih ettim, ancak sizin sorununuz için şuna bakabilirsiniz:

Hocam anka nasıl tavsiye eder misiniz yarın alacağım.

ÇOK YORUM ARADIM PEK NETİCE BULAMADIM 7599 TL YE XDRİVE HİRA ALDIM 1.80 BOYUNDA 125 KG YİM KALİTE RAHATLIK ÇOK AMA ÇOK İYİ FİYATINA GÖRE BENCE F/P ZİRVEDE

Technopat Haberler

Geri
Yukarı