xDrive Hira oyuncu koltuğu alınır mı?

• Konuyu başlatan S4lihh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 127

S4lihh

Hectopat
Merhaba, XDrive'ın Hira modelini almayı düşünüyorum. Kullanan veya deneyenler varsa önerir misiniz? Ya da başka öneriniz varsa da bakabilirim, bütçe 10.000TL'ye kadar.

1764152712010.png

Bu fiyata değmez ben de 8000'den aldım sonra 7000'e kadar düşmüştü. 4 aydır kullanıyorum gıcırtı sesleri dışında koltuk fena değil.
Başka da pek alternatif bulamadım hocam, hangi koltuğu araştırsam kötü yorumu var. Hawk'a sert diyenler var. Diğer markalara da çok güvenemedim, iyi diyende var kötü diyende var.

Hira'nın süngerleri, bel desteği vs. nasıl hocam? Fiyatı şu an bence de iyi değil, temmuzda 7000tl'yi görmüş ama diğer koltuklarda da fiyat aynı şekilde, zam yapıp indirim yapmışlar. Ama yılbaşından sonra 8000tl'nin altını tekrar görmez bence.

Son düzenleme:
Oyuncu koltukları bana kalırsa gereksiz ürünler kullanım şeklinize göre ergonomik, bel destekli ve kumaş bir ofis koltuğu almak çok daha mantıklı hocam kendim de yarın cuma indirimlerinden bir tane almayı düşünüyorum.
Düşündüğünüz model var mı hocam? Oyuncu koltuğu takıntım yok. Uzun süre bilgisayar başında olduğum için iyi bir şey almak istiyorum.

Son düzenleme:
Düşündüğünüz model var mı hocam? Oyuncu koltuğu takıntım yok. Uzun süre bilgisayar başında olduğum için iyi bir şey almak istiyorum.

Hocam kendi alacağım üründen örnek vereyim benim bütçem biraz düşük olduğu için araştırmalarım sonucu şöyle bir ürün buldum aşağıya link koyarım. Sizde bütçenize bağlı ergonomik bir ürün bulursunuz rahatça. Gidip Gaming adı altında gereksiz para vermeyin bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı