xDrive Tarsus mu xDrive Anka mı?

907282

Picopat
130 kiloyum şu an mutfak sandalyesinde çürüdüm. Bu iki model arasında kaldım. Daha önceden xDrive Sancak modelini kullandım, az çok tecrübem var oyuncu koltuğu ile. Bir değişiklik yapıp Tarsus alsam pişman olur muyum bilemiyorum. Günlük max 5 saat PC başında chill takılıyorum.

Ya da Hawk Fab V4 düşünüyorum ama kilomdan dolayı sorun yaşayabilirmişim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kilodan dolayı yaşayabileceğin sorun, kırılması falan değil, hafif bükülmesi ve alt tarafında olan mekanizmanın bozulması olabiliyor, mekanizma (amortisor) bozulursa eğer yenisini yolluyorlar. Üstünde sürekli hareket etmediğin sürece kilon sorun çıkartmaz, V4 öneririm.

Kilodan dolayı yaşayabileceğin sorun, kırılması falan değil, hafif bükülmesi ve alt tarafında olan mekanizmanın bozulması olabiliyor, mekanizma (amortisor) bozulursa eğer yenisini yolluyorlar. Üstünde sürekli hareket etmediğin sürece kilon sorun çıkartmaz, V4 öneririm.

Anka ile fab V4 arasında kaldım. Düşünüyorum birileri daha yazarsa hangisine ikna olursam onu alacağım :d

Anka ile fab V4 arasında kaldım. Düşünüyorum birileri daha yazarsa hangisine ikna olursam onu alacağım :d
Herhangi bir sorun yaşamayacağına inanıyorsan eğer Anka alabilirsin, FAB kullanıyorum ama Anka tarafını öneririm. Ancak dersen ki sorun yaşarsam müşteri hizmetlerinden direkt destek almak istiyorum, o zaman FAB almalısın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı