xDSL Hat Durumu

Bu haliyle YAPA gözükmüyor fakat VAE xDSL için durum aşırı iyi. 100 Mbps indirme ve 8 Mbps yükleme hızlarını o kadar yakın mesafeden öyle bir hat kalitesinle rahatça alabilirsiniz. YAPA için santral uzakta olabileceğinden indirme hızı daha düşük çıkabilir fakat yükleme hızları limitsiz olacağından dolayı genelde daha yüksek olur. Öyle olduğunda saha dolabı yerine santralden hizmet almış olacaksınız.

Yerinizde olsam -YAPA varsa bile- VAE üzerinden hizmet alıp 100/8 Mbps kullanırdım.

Ayrıca modeminiz VDSL desteklemediği için VDSL paketleri kullanmak için bir adet VDSL modem almanız gerekiyor.
 
Bu haliyle YAPA gözükmüyor fakat VAE xDSL için durum aşırı iyi. 100 Mbps indirme ve 8 Mbps yükleme hızlarını o kadar yakın mesafeden öyle bir hat kalitesiyle rahatça alabilirsiniz. YAPA için santral uzakta olabileceğinden indirme hızı daha düşük çıkabilir fakat yükleme hızları limitsiz olacağından dolayı genelde daha yüksek olur. Öyle olduğunda saha dolabı yerine santralden hizmet almış olacaksınız.
YAPA gözükmüyor, çünkü yanlış yerden fotoğraflamış. Sizin için önerimiz yazısının olduğu bölgeden fotoğraf çekmesi gerekiyordu. Mesela bende YAPA gösteriyor ancak sayfanın aşağısı birebir aynısı. TurkNet'e sordum sistemsel sayfa tasarımından dolayı öyle gözüktüğünü söyledi. Yani sizin için önerimiz yazısı ile tarife fiyatı yazılarının olduğu kısım dikkate alınmalı.
 
Dediğim gibi o haliyle gözükmüyor. Göremediğim için bir şey diyemiyorum. 5 metrelik dolap her türlü daha iyidir zaten. :D

YAPA varsa bile santral muhtemelen uzakta olacağından dolayı VAE hizmeti tercih ederdim şahsen. Tabii santral mesafesi iyiyse 75/25 vb. hızlar da tercih edilebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı