xDSL istatisliklerim nasıl?

Nasıl düzeltebilirim?
Düzeltmek için tek yol var o da iç tesisatınızı CAT6 ile değiştirmek. Eğer ki çözülmezse dolap mesafesi yüzünden böyle ya da dolaptan çıkıp binadaki dağıtım kutusuna gelen kabloda sorun vardır. SNR değeri sınırda olduğu için daha fazla hız almak isterseniz kopmalar yaşayabilirsiniz.

Düzeltmek için tek yol var o da iç tesisatınızı CAT6 ile değiştirmek. Eğer ki çözülmezse dolap mesafesi yüzünden böyle ya da dolaptan çıkıp binadaki dağıtım kutusuna gelen kabloda sorun vardır. SNR değeri sınırda olduğu için daha fazla hız almak isterseniz kopmalar yaşayabilirsiniz.

Normal CAT 6 internet kablosun değil mi?

Nasıl düzeltebilirim?
Masrafa girmeden önce binanızdaki ankastre kutusunun yanına götürün modemi, kısa bir DSL kablosuyla deneyin. Değerlere bakın. Düzelme olursa CAT6 kablo sonrası da düzelme olacaktır.

Mesela benim hiçbir değişiklik olmadı, SNR değeri bina içi tesisattan değil, binaya kadar gelen kablo yüzünden düşük.
1630415011767.png

Kopma veya hat kaybı sorunu falan yaşamıyorsanız SNR'ın sınırda olmasının pek bir önemi yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı