Xenon X3440 ve RX 580 Sistem Toplama

Tabi nasıl istersen. Elimde P55 USB3L anakart da var ama buna 450-500 TL civarı düşünüyorum. Bunun herhangi bir sıkıntısı yok. Aklında bulunsun.
Satış baltalamak gibi olmasın ama Aliexpress'te 340 TL olan anakartı 450 500 TL civarı satmaya çalışmak pek doğru değil.

Satış baltalamak gibi olmasın ama Aliexpress'te 340 TL olan anakartı 450 500 TL civarı satmaya çalışmak pek doğru değil.
Aliexpress den bu anakartı getirdiğinizde vergi de dahil toplamda 500 TL ödersiniz. Ve beklediğiniz de yanınıza kalır. Ben de biliyorum aliexpress sitesinden bakıp almayı. İsterseniz deneyip görün.

Aliexpress den bu anakartı getirdiğinizde vergi de dahil toplamda 500 TL ödersiniz. Ve beklediğiniz de yanınıza kalır. Ben de biliyorum aliexpress sitesinden bakıp almayı. İsterseniz deneyip görün.
Aldık zaten. Satıcıdan, kargoyu hediye olarak veya 10$ olarak yazarak göndermesini istediğinizde yapıyorlar(gümrükte bu şekilde para ödemiyorsunuz). 2 ürün daha alacağız bu ay. 3 arkadaş aynı sistemi diziyoruz. Almak isteyenler varsa tavsiye ederim. X3440 ile GTX 960 çok stabil çalışıyor ve PUBG gibi tam stabil olmayan bir oyunda 80 FPS altına inmiyor( ultra ve orta ayarlar karışık bir şekilde).
Aldık zaten. Satıcıdan, kargoyu hediye olarak veya 10$ olarak yazarak göndermesini istediğinizde yapıyorlar(gümrükte bu şekilde para ödemiyorsunuz). 2 ürün daha alacağız bu ay. 3 arkadaş aynı sistemi diziyoruz. Almak isteyenler varsa tavsiye ederim. X3440 ile GTX 960 çok stabil çalışıyor ve PUBG gibi tam stabil olmayan bir oyunda 80 FPS altına inmiyor( ultra ve orta ayarlar karışık bir şekilde).
Ayrıca ekleme yapayım ürünler onaylandıktan sonra 2 hafta içerisinde geldi. onaylanma süresi bazı parçalarda 4 gün bazı parçalarda10 gün sürdü. Fakat sıkıntısız geldi. Bu ay alacak arkadaşlar 13 Şubata kadar Aliexpress tatil gibi bir şey yaptığı için kargonuz bu ayın 13'üne kadar onaylanmayacak.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı