Malesef mesaj gönderemiyoruz birbirimize özel olarak telefon numarası paylaşmak da burada ne kadar etik bilmiyorum kuralları okumadım kayıt olurken herkes gibi. Bununla ilgili yöneticiler cevap verebilirse ben de iletişim için yardımcı olabilirim.Teşekkür ederim peki sizle nasıl iletişime gecebilirim?
Profiliniz de satılık ilanı gördüm son fiyat 400 dimi?Malesef mesaj gönderemiyoruz birbirimize özel olarak telefon numarası paylaşmak da burada ne kadar etik bilmiyorum kuralları okumadım kayıt olurken herkes gibi. Bununla ilgili yöneticiler cevap verebilirse ben de iletişim için yardımcı olabilirim.
Bütçem o kadar fazla değil maalesefEvet. Tüm açıklamayı dikkatlice okuyun. Ufak bir pazarlık payı yapabilirim. Ancak çok değil. İletişim bilgilerimi paylaşırım siparişi gerçekleştiririz düşünürsen.
zaten belirtmiştim 250 TL - 350 TL arasıAnakart için düşündüğün bütçe ne kadar?
Teşekkürler size geri dönüş yapacağım.Gözümden kaçmış kusura bakma düşünürsen senin için anakartı 350 TL ye bırakabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.