Xeon 2697V3 - RX 6900 XT sistem reset atıyor

Simsit52

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Elimde machinist X99 E5 RS9 anakart, Xeon 2697V3 işlemci, 16x2 32 GB RAM, 2 fanlı kule tipi işlemci sogutucusu, 7 fanlı kasa, 850 watt Archon PSU var. Her şey stabil çalışır durumda, RX 6900XT ekran kartı taktım sürücüleri kurdum o da calısır durumda ancak zamanı belli olmamakla birlikte 3-5 dk arasında PC reset atıp tekrar başlatıyor sistemi. Ekran kartını takmadıgımda veya baska bir ekran kartıyla kullandıgımda bir sorun yok. AMD Software da herhangi bir sorunda gorunmuyor. Açılısta fanlar calısıyor daha sonra duruyor bu da normal dıyorlar yuk altında calısıyormus. 47 derece gosterıyor normal Google da gezınırken fanlar yıne devreye girmiyor. Yük altına da sokamadım kartı cunku o kadar beklemeden reset atıyor :)
Acaba PSU mu yetmiyor? Sorun nedir bilen yardımcı olabilecek kimse var mı? Teşekkürler

Şuanda değil ancak akşama iletebilirim.

Tamda nereye bakacagımı bilmemekle beraber şu hatalar görünüyor. F4EF605A-D8A0-4358-B34E-01FFEEECD18E.jpeg
F4EF605A-D8A0-4358-B34E-01FFEEECD18E.jpeg

Fotograf boyutları sıgmadıgı ıcın fotografta koyamıyorum. Bu makinede güvenli ön yukleme gerçekleştirilemedi hatasıda var

Son düzenleme:
Şuanda değil ancak akşama iletebilirim.

Tamda nereye bakacagımı bilmemekle beraber şu hatalar görünüyor.Eki Görüntüle 2327972Eki Görüntüle 2327972

Fotograf boyutları sıgmadıgı ıcın fotografta koyamıyorum. Bu makinede güvenli ön yukleme gerçekleştirilemedi hatasıda var
Doğru alana girmişsin, sol üstteki düzey sekmesine tıklayıp en üst kısma gelir misin? Önem sırasına göre sıralayacak, kritik bir hata olması gerek orayı atabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı