Hasan Kucukzileli
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhabalar.
Parçaların bazılarını Amerika'dan, bazılarını Türkiye'den toparladığım sistem için bir güç kaynağına ihtiyacım var. Daha önce Xeon makine tecrübesi olanlar fikirlerini paylaşırsa çok memnun olurum. Sistem özelliklerini aşağı yazıyorum. Genel olarak 3DSMax ile render ve animasyon işleri yapmaktayım, evde ihtiyacımı görecek bir makineyi parça parça topladım, bazen de youtube için video editleme ve kurgu için kullanacağım. Ekran kartı geçici olarak kullanacağım, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sistem özellikleri:
İşlemci: 2 adet CPU: Intel - Xeon E5-2670 2.6GHz 8-Core Processor
Soğutucu: Cooler Master - Hyper 212X CFM CPU Cooler
Anakart : ASRock - EP2C602-4L/D16 SSI EEB Dual-CPU LGA2011
RAM: - 16GB (4 x 4GB) DDR3-1333 Memory
SSD : Samsung - 850 EVO-Series 250GB 2.5" Solid State Drive
Ekran kartı: Asus - GeForce GTX 750 Ti 2GB STRIX Video Card
Saygılarımla.
Parçaların bazılarını Amerika'dan, bazılarını Türkiye'den toparladığım sistem için bir güç kaynağına ihtiyacım var. Daha önce Xeon makine tecrübesi olanlar fikirlerini paylaşırsa çok memnun olurum. Sistem özelliklerini aşağı yazıyorum. Genel olarak 3DSMax ile render ve animasyon işleri yapmaktayım, evde ihtiyacımı görecek bir makineyi parça parça topladım, bazen de youtube için video editleme ve kurgu için kullanacağım. Ekran kartı geçici olarak kullanacağım, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sistem özellikleri:
İşlemci: 2 adet CPU: Intel - Xeon E5-2670 2.6GHz 8-Core Processor
Soğutucu: Cooler Master - Hyper 212X CFM CPU Cooler
Anakart : ASRock - EP2C602-4L/D16 SSI EEB Dual-CPU LGA2011
RAM: - 16GB (4 x 4GB) DDR3-1333 Memory
SSD : Samsung - 850 EVO-Series 250GB 2.5" Solid State Drive
Ekran kartı: Asus - GeForce GTX 750 Ti 2GB STRIX Video Card
Saygılarımla.
Son düzenleyen: Moderatör: