Selamlar, Xeon E5440 işlemcim çok ısınıyor. Aliexpress üzerinden alabileceğim Max 90, 100 TL güçlü bir soğutucu önerir misiniz?
Bios modlama yapmadım. Anakartıma uygun bios mod bulamadım. Boşta 58 derece gibi bir sıcaklıkla çalışıyor. Sistemin Tamamı:Kule tipi soğutucu öneriliyor. Gerçi sizin işlemciniz E serisi, az güç tüketen seri.
BIOS modlama yaptınız mı?
Tüm sistemi yazar mısınız?
Kullandığınız macun ne kadar kaliteli?
BIOS modlama yapmadım. Anakartıma uygun BIOS mod bulamadım. Boşta 58 derece gibi bir sıcaklıkla çalışıyor. Sistemin tamamı:
ECS G41T-R3.
6 GB DDR3 1333MHz RAM.
300W 80+ PSU.
Gigabyte GT 1030 2 GB GDDR5.
500+250GB HDD.
Termal macunu bilgisayarcıdan aldım. Halnziye diye bir marka.
30 tlyw aldım. Baya büyük tüp. 6 aydır bi sorun çıkarmadı. Fanın ayakları kırık dıye kendim somun vidasıyla taktım. Sadece fan alabilirim. Kısa süre önce ekran kartı ve ram aldım.O macun 5 lira değilse bende bir şey bilmiyorum Cooler Master MasterGel Pro Termal Macun Fiyatları ve Özellikleri bu macunla değiştirebilirsiniz.
Bios modlama yapmadım. Anakartıma uygun bios mod bulamadım. Boşta 58 derece gibi bir sıcaklıkla çalışıyor. Sistemin Tamamı:
ECS G41T-R3
6gb DDR3 1333mhz ram
300w 80+ psu
Gigabyte GT 1030 2GB GDDR5
500+250GB HDD
Termal macunu bilgisayarcıdan aldım. Halnziye diye bir marka.
30 tlyw aldım. Baya büyük tüp. 6 aydır bi sorun çıkarmadı. Fanın ayakları kırık dıye kendim somun vidasıyla taktım. Sadece fan alabilirim. Kısa süre önce ekran kartı ve ram aldım.
Amacım hiç deilse bi 10 derece ferahlatmak.Fan önerilerinizi bekliyorum.
Hayır salladığım zaman yerinden oynamıyor. Paylaşırım.Bende bunu tahmin ediyordum.
Bilgisayarci abilerin sattığı macun, pek kaliteli değil. Birde LGA 775 için takılan Xeon işlemciler bazı anakartta BIOS moda gerek duymuyor. Bazı anakartta boşta 90 dereceye fırlıyor. Bu yüzden BIOS modlamasi öneriliyor.
Ayrıca Aliexpress'ten alışveriş yapmak mantıksız. Ekstra çıkan vergi can yakar. En iyisi kendi bölgenizde bakın. Letgo veya Sahibinden'de arayın. DH'tan bakın.
İlla LGA 775 soğutucu yazmasına gerek yok. Pek çok intel soğutucusu, LGA 775'ten başlayıp tüm LGA 115X soketlerin tümüne takılacak bir uyumluluk ile üretiliyor.
Peki soğutucu blok anakarta sıkı sıkıya tutuyor değil mi? Ufak bir sallamada ikisini arasında ayrılık hissediyor musun?
6 aydır kullanıyorsun, son zamanlarda mi sorun çıktı? Sıcaklıkları paylaşır mısın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.