Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 20 Nisan 2018 #11 Konuyu hortlatalım Konu sahibi işlemcisine kavuştu mu acaba ? Performans artışı ne kadar oldu ? BIOS sorun çıkardı mı?
Konuyu hortlatalım Konu sahibi işlemcisine kavuştu mu acaba ? Performans artışı ne kadar oldu ? BIOS sorun çıkardı mı?
KS KS Y. Emre Doğru Hectopat Katılım 24 Mart 2016 Mesajlar 363 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2018 #12 Thermes dedi: Konuyu hortlatalım Konu sahibi işlemcisine kavuştu mu acaba ? Performans artışı ne kadar oldu ? BIOS sorun çıkardı mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartım kötü olduğu için oyunlarda neredeyse hiç performans artışı yaşamadım. BIOS sorunu yaşamadım ama işlemcinin ısınma gibi kötü bir huyu var.
Thermes dedi: Konuyu hortlatalım Konu sahibi işlemcisine kavuştu mu acaba ? Performans artışı ne kadar oldu ? BIOS sorun çıkardı mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartım kötü olduğu için oyunlarda neredeyse hiç performans artışı yaşamadım. BIOS sorunu yaşamadım ama işlemcinin ısınma gibi kötü bir huyu var.
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 21 Nisan 2018 #13 5440'ın ısınma şikayetini ilk defa duyuyorum, 5460 ısınıyor da 5440 ısınmıyor normalde. Soğutucu sorun yapıyor olabilir mi ?
5440'ın ısınma şikayetini ilk defa duyuyorum, 5460 ısınıyor da 5440 ısınmıyor normalde. Soğutucu sorun yapıyor olabilir mi ?
Mhontkar Kilopat Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #14 Y. Emre Doğru dedi: Ekran kartım kötü olduğu için oyunlarda neredeyse hiç performans artışı yaşamadım. BIOS sorunu yaşamadım ama işlemcinin ısınma gibi kötü bir huyu var. Genişletmek için tıkla... Ne kadar ısınıyor , hala kullaniyonmu gerci 2 yil gecmis
Y. Emre Doğru dedi: Ekran kartım kötü olduğu için oyunlarda neredeyse hiç performans artışı yaşamadım. BIOS sorunu yaşamadım ama işlemcinin ısınma gibi kötü bir huyu var. Genişletmek için tıkla... Ne kadar ısınıyor , hala kullaniyonmu gerci 2 yil gecmis