Xeon E5450 için Anakart Seçimi

Kendi gözünüz ile mi gördünüz yoksa video muydu? Bu konularda çokça aldatmaca yapılabiliyor. Şu videoda bakabilirsiniz 720P'de iken bile 60 FPS'i zor görüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video'dan görmüştüm buyrun ;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayarlar düşükteymiş sanırım ben yanlış görmüşüm .. Olsun GTA 5' oynamak için toplamayacağım ben GTA 4 ve Skyrim için ha birde Black Mesa Source :D

Tabi sadece bu 3 oyunu oynayacağım diye birşey yok

Belirttiğiniz 2 anakarttan MSI seçmeniz kesinlikle daha iyi olacaktır, yalnız belirttiğiniz GHz değerlerine çıkmanız g41 chipset için mucize olur.
Tavsiyem P43 veya P45 chipset bir anakart almanız.
G41'in P43 , P45' chipsetli anakartını maalesef bulamadım sahibinden'e baktım fakat biraz fazla pahalı..

Markası fark etmez P43 yada P45 chipset almanız çok daha iyi olur.Ha şunu derseniz ben fazla overclock yapmak istemiyorum az bir miktar yapabilirsem bana yeterli diyorsanız MSI olan modeli alabilirsiniz,ama yüksek değerlere erişmek için belirttiğim chipset setinden almaktan başka şansınız yok.
Tavsiyem sahibinden sürekli takip edip P43 ya da P45 chipset almanız ben ASUS P5Q3 P45 120 TL almıştım :)

Markası fark etmez P43 yada P45 chipset almanız çok daha iyi olur.Ha şunu derseniz ben fazla overclock yapmak istemiyorum az bir miktar yapabilirsem bana yeterli diyorsanız MSI olan modeli alabilirsiniz,ama yüksek değerlere erişmek için belirttiğim chipset setinden almaktan başka şansınız yok.
Tavsiyem sahibinden sürekli takip edip P43 ya da P45 chipset almanız ben ASUS P5Q3 P45 120 TL almıştım :)
Dediğim gibi 3.90 GHz gibi bir değer bana yeterli olacağına inanıyorum , daha fazla zorlamaya gerek yok bence peki sizce bu değer fazlamı? , eğer değil ise az ise MSI'da kalacağım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı