Xeon E5450 İçin DDR2 ve DDR3 Performans Farkı

Aida dan buldum hocam maalesef pci 1.0 imiş. Neyse zaten uygun bir anakart bulup yukseltecegim inşallah. Ama işte bizim ikinci elcilerin çoğu yamyam olduğu için uygun bulamıyorum. Adamlar 10 yıllık anakarta sıfır b450 m fiyatı çekiyor. Uygun fiyata bulmak cok zor.

Aida'dan buldum hocam maalesef PCI 1.0 imiş. Neyse zaten uygun bir anakart bulup yukseltecegim inşallah. Ama işte bizim ikinci elcilerin çoğu yamyam olduğu için uygun bulamıyorum. Adamlar 10 yıllık anakarta sıfır B450 M fiyatı çekiyor. Uygun fiyata bulmak cok zor.

Maalesef öyle ya buna katlanıcaksınız ya da daha güncel bir sistem yapmaya çalışacaksınız.

O işlemciye o ekran kartını takmak ekran kartına zulmetmektir bariz şekilde işlemci ekran kartını frenliycektir o işlemciye GTX 275'den sonrasını takmak gerçekten haram o ekran kartınında hakedeceği Ryzen DDR4 sistemdir.

O işlemciye o ekran kartını takmak ekran kartına zulmetmektir bariz şekilde işlemci ekran kartını frenliycektir o işlemciye GTX 275'den sonrasını takmak gerçekten haram o ekran kartınında hakedeceği Ryzen DDR4 sistemdir.

İşlemciye overclock yaparsa çok rahat bir şekilde kullanır ayrıca neden 275 sonrası haram oluyor anlamıyorum.

Ring of elysium dan tut gta 5 e kadar birçok sistemi zorlayan oyunlar oynadım bu sistemle ve islemci stok halde hiz asirtmasiz olarak, darbogazin d sini görmedim. Ekran karti tam olarak beslenebiliyor olduktan sonra ben buna i9 islemci taksam ne olur takmasam?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı