Xeon E5450 ve GT 1030 sistem toplama

Israrla bütçe belirtmemek için direniyorsun. Bütçe belirt.
Kusura bakmayın, fark etmedim heralde PSU için 150 TL bütcem var. Soğutucu için 60 TL bütçe ayırdım. Bütçe yükseltebilirim. Ama eski bir sisteme o kadar para vermek istemiyorum.

400W PSU, 1 TB HDD ve 60 TL soğutucu varsa tahminen 400-450 TL bütçe vardır. Basit bir işlem yapmak yeterli.

60 TL ile tavsiyem 2. El almandır. Sıfır modellerde pek bir şey bulamazsın.
Önerdiğiniz 2. El soğutucu varmı. Bende 2 adet soğutucu mevcut eski sistemimden kalma. Thermalfly fan speed ve diğeri AMD AV-Z7LH007002-1509 fanları mevcut. İşimi görürmü.

Kusura bakmayın, fark etmedim heralde PSU için 150 TL bütcem var. Soğutucu için 60 TL bütçe ayırdım. Bütçe yükseltebilirim. Ama eski bir sisteme o kadar para vermek istemiyorum.

Önerdiğiniz 2. El soğutucu varmı. Bende 2 adet soğutucu mevcut eski sistemimden kalma. Thermalfly fan speed ve diğeri AMD AV-Z7LH007002-1509 fanları mevcut. İşimi görürmü.
Sahibinden üzerinde 60 liraya AMD'nin yeni çıkardığı seriden Wraith Spire ve Wraith Stealth modelleri var. Eğer LGA775 pin montaj aparatın varsa onlara bakabilirsin.

Xeon E5450'yi nereden bulurum ve nasıl modlarım anakartıma arkadaşlar G31T-M7 anakartım var.
Tahmini Teslimat Zamanı. Attığım linkten satın alabilirsiniz. Anakartın için uygun microcode indirip onu kurman gerekiyor. Ayrıca anakart işlemci slotunun ufak bir parçasını pinlere zarar vermeden kesmen gerekiyor. Zor bir işlem değil.

Tahmini Teslimat Zamanı. Attığım linkten satın alabilirsiniz. Anakartın için uygun microcode indirip onu kurman gerekiyor. Ayrıca anakart işlemci slotunun ufak bir parçasını pinlere zarar vermeden kesmen gerekiyor. Zor bir işlem değil.
Kesmesine gerek yok, zaten biraz ararsa kesilmiş işlemciler mevcut.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı