Xeon E5450 ve GTX 750 Ti Sistem

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran Alıntısı.PNG

Şimdiyse bu görsele bakıp yazdıklarını bir daha düşün.
(Bu arada sayın moderatörüm çok hızlı ve verimli çalışıyorsunuz, ne olduğunu anlamadan konuşmalar ne hale gelmiş :D)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 364175
Şimdiyse bu görsele bakıp yazdıklarını bir daha düşün.
(Bu arada sayın moderatörüm çok hızlı ve verimli çalışıyorsunuz, ne olduğunu anlamadan konuşmalar ne hale gelmiş :D)
Yalnız ben 950 takıcam 1050 değil, darboğaz olacağından eminseniz fortnite, pubg gibi oyunları orta ayarlarda akıcı oynayabilceğim aynı fiyatlarda bi ekran kartı önerir misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"1080p çözünürlükte ciddi bir darboğaz olmaz, GTX 1050'den iyi performans alınır E5450 ile. "

Son düzenleme:
Yalnız ben 950 takıcam 1050 değil, darboğaz olacağından eminseniz fortnite, pubg gibi oyunları orta ayarlarda akıcı oynayabilceğim aynı fiyatlarda bi ekran kartı önerir misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"1080p çözünürlükte ciddi bir darboğaz olmaz, GTX 1050'den iyi performans alınır E5450 ile. "
OC yaparsan GTX750TI'ı taşır. Anakart nedir?

OC destekli ama çok yükseltebilecek bir anakart değil ASUS P5G41T-M LX
Ben en fazla E5450 eşdeğeri Q9550'yi +0.5GHZ arttırabilmiştim ve 750TI'ı taşıyamıyordu özellikle GTA5'deki kalabalık alanlarda drop giriyordu, BF1 online ayrı bir işkence :D
Pişman olacağın şeyleri yapma, ben hata ettim sen etme, ben sadece kötü bir tecrübe edindim ve parçaları satmak için zaman harcadım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı