Bu işlemciler arasındaki fark nedir? (oyun performansları bakımından) Anakartım G41-M-COMBO. E5450 piyasada bulamadım. E5440 130TL buldum, E5430 90TL. Sizce aradaki fiyat farkına değer mi?
Son düzenleme:
Model olarak aralarında fazla fark var mıdır peki?Ucuz olan güvenilir ise onu tercih edin. Her satıcının kendisine göre fiyatı var.
Model olarak aynı modelden bahsetmişsiniz zaten. Bir fark olacağını düşünmüyorum. İsterseniz linkleri paylaşın bir bakalım.Model olarak aralarında fazla fark var mıdır peki?
90TL olan E5430, öyle yazdığımı sanmıştım.Model olarak aynı modelden bahsetmişsiniz zaten. Bir fark olacağını düşünmüyorum. İsterseniz linkleri paylaşın bir bakalım.
Öyleyse o zaman aralarında %5'lik bir fark var. O fiyat farkına da değmez.90TL olan E5430, öyle yazdığımı sanmıştım.
Zaten alsam yüksek bir ekran kartıyla kullanmayacağım. Bütçem çok kısıtlı. Şuanlık bir süre 9500GT 1GB ile kullanacağım. O halde 5430 işimi görecektir CS:GO oynamak için.Öyleyse o zaman aralarında %5'lik bir fark var. O fiyat farkına da değmez.
Bu beni kötü etkiler mi?İşlemcilerin ghz farkları var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.