Xeon E5450 yükte 95 derece

Thêrâl

Decapat
Merhabalar 11 gün önce sipariş ettiğim Xeon E5450 model işlemcim geldi. Termal macununu sürüp, taktım. Bundan 3-4 ay önce de BIOS modlamıştım ama 1 2 ay önce BIOS ayarlarını default yaptım. Sorun şu ki yükte 95 derece boşta 75 80 derece gösteriyor. BIOS ayarlarını default yaptığım için BIOS modlaması gitti mi acaba bir yardımcı olursanız sevinirim.

Screenshot_5.png

Screenshot_4.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanızın hava akışı da kötü olabilir bu da bir etkendir ama dediğim gibi işlemciye verdiğiz para kadar iyi bir soğutma alın sonra Overclock'da yaparsınız.

Hoooocaam O.C desteği yok diyorum :D bildiğiniz yok zaten ihtiyacım da yok hava akışı çok kötü zaten egzoz fanı bile yok PC'nin ama hocam videoları izlediğimde adamlarda stok fan var boşta 50 60 derece onu anlayamadım GTA 5'te falan 78 derecede oynuyorlar ha bir de Aida 64'de boşta 60 gösteriyor yük altında 75 hangisine inanayım.

Hoooocaam O.C desteği yok diyorum :D bildiğiniz yok zaten ihtiyacım da yok hava akışı çok kötü zaten egzoz fanı bile yok PC'nin ama hocam videoları izlediğimde adamlarda stok fan var boşta 50 60 derece onu anlayamadım GTA 5'te falan 78 derecede oynuyorlar ha bir de Aida 64'de boşta 60 gösteriyor yük altında 75 hangisine inanayım.

Anakartınızın modelini yazar mısınız.

ECS G41T-M7 (v1.0) ha bir de şey soracağım Dark Freezer X94 işimi görür mü?

İş görecektir 4 soğutma borusu var bence 120mm fanlı bir model daha iyi olur (daha sessiz) arkayada fan almayı unutmayın fanları egzoz fanından atılcak şekilde takıcanığını biliyorsunuzdur.

En nefret ettiğim anakart var sizde v2.0 olsaydı en azından overclock yapılırdı ama bu anakart beladan başka bir şey değildir.(Benim için)

İş görecektir 4 soğutma borusu var bence 120mm fanlı bir model daha iyi olur (daha sessiz) arkayada fan almayı unutmayın fanları egzoz fanından atılcak şekilde takıcanığını biliyorsunuzdur.
egzoz fanından atılıcak şekilde derken tam anlayamadım egzoz fan var zaten de anakartta soket yok her yerden batmışım valla :D
Ya son kez bir şey diyeceğim AIDA64 te boşta 60 HWMonitorde boşta 75 diyor hangisine inanayım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı