Janpardayan Kilopat Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 801 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2019 #1 AliExpress'ten Xeon E5440 işlemci alacağım ama aklıma takılan olay satıcı Slans ve Slbbj diye 2 modele ayrılıyor. Bunların arasındaki fark nedir? Oyun için kullanacağım işlemciyi, çok ufak OC düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım?
AliExpress'ten Xeon E5440 işlemci alacağım ama aklıma takılan olay satıcı Slans ve Slbbj diye 2 modele ayrılıyor. Bunların arasındaki fark nedir? Oyun için kullanacağım işlemciyi, çok ufak OC düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım?
Çözüm 1ReasoN 20 Mart 2019 Slbbj nin soğutması daha kolay diye biliyorum ben. Slans Slbbj'den 2 yıl falan önce çıktığı için daha eski soğutması zor.
Slbbj nin soğutması daha kolay diye biliyorum ben. Slans Slbbj'den 2 yıl falan önce çıktığı için daha eski soğutması zor.
Aghayev13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 2.720 Çözümler 4 Yer Azerbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mart 2019 #2 Bende o konuyu araştırdım ama bişey bulamadım.
1ReasoN Kilopat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2019 #3 Slbbj nin soğutması daha kolay diye biliyorum ben. Slans Slbbj'den 2 yıl falan önce çıktığı için daha eski soğutması zor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2019 Çözüm
Slbbj nin soğutması daha kolay diye biliyorum ben. Slans Slbbj'den 2 yıl falan önce çıktığı için daha eski soğutması zor.
Aghayev13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 2.720 Çözümler 4 Yer Azerbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mart 2019 #4 1ReasoN dedi: Slbbj nin soğutması daha kolay diye biliyorum ben slans slbbj den 2 yıl falan önce çıktığı için daha eski soğutması zor Genişletmek için tıkla... Yani SLBBJ alınmalı diyorsunuz. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2019
1ReasoN dedi: Slbbj nin soğutması daha kolay diye biliyorum ben slans slbbj den 2 yıl falan önce çıktığı için daha eski soğutması zor Genişletmek için tıkla... Yani SLBBJ alınmalı diyorsunuz.
KS KS Janpardayan Kilopat Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 801 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2019 #5 Yorumlarınız için çok teşekkürler SLBBJ mantıklı geldi stok fanla idare edeceğini düşünüyorum