www.teknobiyotik.com

www.teknobiyotik.com
				Tek sıkımlık mı bu tüp ?Arctic MX-4 En Yüksek Performanslı Termal Macun (4gr)(AR-ACTCP00002B) - 2020 Edition | Teknobiyotik vazgeçilmezimizi önermek istiyorum.
3 senedir 1 kere bile termal macunu değişmemiş olan sıvı soğutmalı bir sistemi boşta 30 derece gibi bir değere düşürdü ondan önce de 45 50 civarındaydı.
Sıvı soğutma ise Rampage'nin çöp bir sıvı soğutma kiti ona rağmen büyük ölçüde düşüş sağladı.
Tek sıkımlık mı ?İlk ben önereyim MX-4.

Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun 4gr (AR-ACTCP00002B) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük...www.teknobiyotik.com
Tek sıkımlık mı bu tüp?
Kart yardımı ile yaymak gerekiyor mu ? Yoksa çapraz çizip soğutucuyu koysak yayılır mı kendi ?4gr ben şu anda 3 kere uyguladım toplam ve daha yarısına bile gelemedim diyebilirim.
Aşırı fazla değil minik bir çapraz yeterli oluyor veya ince bir katman sürdükten sonra yaydırın.
Kart yardımı ile yaymak gerekiyor mu? Yoksa çapraz çizip soğutucuyu koysak yayılır mı kendi?
İçinden yaymak için aparat çıkıyor. İnce katman halinde yayarsan iyi olur. Ama soğutucuyu bastırmak da işe yarıyor.Kart yardımı ile yaymak gerekiyor mu ? Yoksa çapraz çizip soğutucuyu koysak yayılır mı kendi ?
Usta snowman x4 soğutucu nasıl sence bilgin var mı ?İçinden yaymak için aparat çıkıyor. İnce katman halinde yayarsan iyi olur. Ama soğutucuyu bastırmak da işe yarıyor.
Usta snowman x4 soğutucu nasıl sence bilgin var mı ?Çapraz çizip koysan yayılır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.