Xeon X5460 ısınma sorunu

X94 almayı düşünüyordum da dediğim gibi ram slotlarını işgal ediyor. Ses benim için sıkıntı değil. Benim için en uygun olan X90, X92, Akasa Venom Atto diye düşünüyorum, bir tercih yapmam lazım sizce hangisini almalıyım?

Dark freezer X92RD aldım. Bilgisayar ilk açıldığında, boşta iken 40 derece 10-15 dakika sonra 50 derece oluyor, oyunda iken yani yük altında iken 70 derece oluyor (max 76 derece gördüm). Sizce iyi bir değer mi ?

Öncelikle hayırlı olsun. Stok fanla boşta 70-100 arası demişsiniz 50'lere düşmüş. Oyunda 100 derece demişsiniz 76 dereceye düşmüş. Yani değerler gayet iyi.

İşlemci X5450 E0 revizyon olsaydı daha da düşerdi. X5460 R0 eski revizyon olduğundan ısınma sorunu var.

Sorunum çözülmüştür. İlk önce modlu bios kurdum yaklaşık 10-20 derece düşüş oldu, sonra Dark Freezer X92RD satın aldım, sonra 70 dereceden 50 dereceye düştü.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı