Xeon X5460 Sisteme Ekran Kartı Önerisi

Yüksek oc yapıp 1050ti takmaktansa para biriktirip güncel sistem dizmek daha mantıklı bence, G4600 GTX 1050ti güzel sistem olur.
Yüksek oc yapıp 1050ti takmaktansa para biriktirip güncel sistem dizmek daha mantıklı bence, G4600 GTX 1050ti güzel sistem olur.

Söyledikleriniz gerçekten insanın içini açıyor fakat yeni sistem toplayabilecek durumum yok anakartım 775 pin i3-i5-i7 hiç biri takılmıyor o yüzden sadece alabileceğim en iyi ekran kartını almak istiyorum. Eğer sistemimde dar boğaz yapmayacaksa GTX 1050 ti düşünüyorum, yapacaksa GTX 1050 buna göre öneri yaparsanız sevinirim konu hala güncel.

O zaman bence güzel bi soğutucu alıp O.C ile 1050ti besleyebilir.

İsterseniz GTX1080 alın darboğazın hiçbir parçaya sıkıntısı yok. İleride güncelleme fırsatınız olur ayrıca. 1050Ti az bir darboğaz yapacaktır. Alabilirsiniz.

Bende intel xeon x5460 işlemci ddr3 8gb 1333mhz ram var ekran kartı alcam darboğaz yapmicak şekilde en iyisi hangisi bi öneri söylermisiniz... teşekkürler

Arkadaşlar 4Ghz'nin üzerine çıkılmadığı sürece 1050 bile kullanılmaz. Yani kullanılır da GT 1030'u olan birisinden tek farkınız 5 FPS olur.

GTX 1050 işinizi görecektir. Eğer sistem toplama gibi bir düşünceniz varsa 1050Ti veya temmuz sonunda tanıtılması muhtemel olan yeni serideki orta seviye bir kartı alırsınız ve ilerde GPU'suz kasa toplayıp aldığınız kartı takarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…