Xeon X5660 32 GB RAM sistem alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Sizden rıcam bu sistem hakkında yorum yapmanız. Almayı düşünüyorum AutoCAD kullanmak için, sizce nasıl?

Avantron Xeon X5660 32 GB RAM 240SSD 4 GB GT740 oyun bilgisayarı TYC00307009537
Sistem fiyatı: 4.000 TL

Fena değil, sonuçta bu devirde bilgisayar toplamakta zor ama elbette ileriye dönük bir sistem değil. Zamanı gelince güncellerim bunu rafa kaldırırım ya da 2. bilgisayar olarak kullanırım diyorsan al. Fakat şahsi görüşüm ben olsam ileriye dönük sistemlere yönelirim. Elbet biraz tuzlu olacak ama yeni mimariler, yüksek okuma yazma hızları, daha iyi bir stabilite için değer. Ekran kartı zaten vasat iş görmez ama sanırım kullandığın program işlemci bazlı o yüzden sorun olmaz.

Fena değil, sonuçta bu devirde bilgisayar toplamakta zor ama elbette ileriye dönük bir sistem değil. Zamanı gelince güncellerim bunu rafa kaldırırım ya da 2. bilgisayar olarak kullanırım diyorsan al. Fakat şahsi görüşüm ben olsam ileriye dönük sistemlere yönelirim. Elbet biraz tuzlu olacak ama yeni mimariler, yüksek okuma yazma hızları, daha iyi bir stabilite için değer. Ekran kartı zaten vasat iş görmez ama sanırım kullandığın program işlemci bazlı o yüzden sorun olmaz.

Anladım çok ama çok teşekkür ederim fazla sistemlerden alamıyorum 4 bin veya 5 6 bin veriyorsam ileriye dönük olsun tabii.

Bu işlemci günümüzdeki çoğu kartla birlikte rahatlıkla 4 GHz'e kadar O.C'ledikten sonra kullanılabilir. Performansı eski olmasına rağmen hala yeterli ve daha ömrü var. O yüzden konu sahibinin ileriye dönük olmamasından dolayı sorun yaşayacağını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı