- Makaleler
- 42
@ımnatsukai epey.cm nedir teknoloji sitesi mi? Yetkili benchmark yeri mi? Derinlemesine araştırdım dediğin yer dandik bir fiyat gösterme sitesi.
Kızma be reis prof değiliz ilk sistemimiz@ımnatsukai epey.cm nedir teknoloji sitesi mi? Yetkili benchmark yeri mi? Derinlemesine araştırdım dediğin yer dandik bir fiyat gösterme sitesi.
Kızma be reis prof değiliz ilk sistemimiz![]()
3060Ti daha ucuza geliyor dediğin gibi alıyorum ben gamegarajdan bu sistemi sana gösterdiğim gibi , son bişey reisim 8gb ile bide bu ti 12gbliği var ne fark var ?Bütçen yetiyorsa 3060 Ti'lı sistemi o şekilde al yoksa 6600 XT sistemi al. Düz RTX 3060'a bulaşma yeterli.
3060 Ti > 6600 XT > RTX 3060
@ımnatsukai düz 3060 fakrlı bir kart daha güçsüz yalnızca 12 GB o kadar ama bir esprisi yok. 3060 Ti ise ondan %20 daha güçlü bir model.
Bu videoda AVG FPS yazan yere bakarsan 3 kartın performanslarını görürsün.
Sana attığım gibi sipariş vereyim ozaman sıvı sogutma bana ne önerirsin son kez atayım onaylarsan sipariş vereyim@ımnatsukai 12 GB 3060 Ti diye bir kart yok. Sen yanlış görmüşsün o RTX 3060 12 GB oluyor. 3060 Ti farklı anladın mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.