Bence kartın kas gücü hala fazlasıyla yeterliyken DLSS topuna girmeden 6600 XT'yi kökle gitsin. PCIe 4.0 olmasa da sağlam OC kapasitesi var. 2-3 seneye FSR gözle görülür gelişme sağlamazsa DLSS değeri o zamanlardaki büyük oyunlarda daha çok ön plana çıkar.
O zaman normal. Benim 4 çekirdek birbirine kafa atmakla meşgul.
Bence kartın kas gücü hala fazlasıyla yeteriyken DLSS topuna girmeden 6600 XT'yi kökle gitsin. PCI-e 4.0 olmasa da sağlam OC kapasitesi var. 2-3 seneye FSR gözle görülür gelişme sağlamazsa DLSS değeri o zamanlarda daha çok ön plana çıkar.
Piyasası biraz düşse alırdım. Şimdi satıp ikinci el bile alayım desem 2 kat para ödeyeceğim, sıfırları malum. 3300X evet 10 numara işlemci 1200 TL'ye almıştım her kuruşunun hakkını veriyor.
Piyasası biraz düşse alırdım. Şimdi satıp ikinci el bile alayım desem 2 kat para ödeyeceğim, sıfırları malum. 3300X evet 10 numara işlemci 1200 TL'ye almıştım her kuruşunun hakkını veriyor.
Bence kartın kas gücü hala fazlasıyla yeteriyken DLSS topuna girmeden 6600 XT'yi kökle gitsin. PCI-e 4.0 olmasa da sağlam OC kapasitesi var. 2-3 seneye FSR gözle görülür gelişme sağlamazsa DLSS değeri o zamanlarda daha çok ön plana çıkar.
Amacım zaten DLSS falan değil, tasarımı güzel olduğu için kullanmak istiyorum. Benim beyaz RAM'lere iyi yakışır. Elimdeki 6600 XT'den de fazlasıyla memnunum, bildiğin canavar. Zaten 6600 XT'ninde bir yere gittiği yok. Baktım hoşuma gitmedi değişirim tekrar.
3060 kullanıcısı olarak üzüldüm dermişim fakat Cyberpunk'ta kart 1080p iyi ayarlarda 200 FPS çıkıyor.
Yine de AMD kartlardan dilim yandığı için gittim 9K fiyata Palit 3060 aldım kafam rahat.