XFX AMD Radeon RX 6600 XT 9299 TL!

Sende 6600 XT yok muydu ne yaptın onu, o beyaz 3060'ı alıp kardeşine mi verdin Red Devil'ı? Yoksa o başkası mıydı karıştırmayayım. 😄
Yok karıştırmadın o benim ya 😃 Kartı bir yakınım benim için teslim aldı ama bana daha ulaşmadı. Kart gelince düşüneceğim hangi kartı kullanacağımı.
3060 kullananlar FPS test videolarına bakamıyor :D
Yakında 2 kartı da deneyim etmiş olacağım. Aralarında gözle görülür fark yaşayacağımı sanmıyorum.

i7 10700F var hocam akıtıyor kartı.

O zaman normal. Benim 4 çekirdek birbirine kafa atmakla meşgul.

Yok karıştırmadın o benim ya 😃 Kartı bir yakınım benim için teslim aldı ama bana daha ulaşmadı. Kart gelince düşüneceğim hangi kartı kullanacağımı.

Yakında 2 kartı da deneyim etmiş olacağım. Aralarında gözle görülür fark yaşayacağımı sanmıyorum.

Bence kartın kas gücü hala fazlasıyla yeterliyken DLSS topuna girmeden 6600 XT'yi kökle gitsin. PCIe 4.0 olmasa da sağlam OC kapasitesi var. 2-3 seneye FSR gözle görülür gelişme sağlamazsa DLSS değeri o zamanlardaki büyük oyunlarda daha çok ön plana çıkar.

O zaman normal. Benim 4 çekirdek birbirine kafa atmakla meşgul.

Bence kartın kas gücü hala fazlasıyla yeteriyken DLSS topuna girmeden 6600 XT'yi kökle gitsin. PCI-e 4.0 olmasa da sağlam OC kapasitesi var. 2-3 seneye FSR gözle görülür gelişme sağlamazsa DLSS değeri o zamanlarda daha çok ön plana çıkar.

3300X cidden iyi değerler yakalıyor fakat sizin sisteme 5600X yakışır cuk diye oturur.

3300X cidden iyi değerler yakalıyor fakat sizin sisteme 5600X yakışır cuk diye oturur.

Piyasası biraz düşse alırdım. Şimdi satıp ikinci el bile alayım desem 2 kat para ödeyeceğim, sıfırları malum. 3300X evet 10 numara işlemci 1200 TL'ye almıştım her kuruşunun hakkını veriyor.

Piyasası biraz düşse alırdım. Şimdi satıp ikinci el bile alayım desem 2 kat para ödeyeceğim, sıfırları malum. 3300X evet 10 numara işlemci 1200 TL'ye almıştım her kuruşunun hakkını veriyor.

Ben hep i7'den gittim 3770 vardı hiç güncellemedim şu an 10700F her şeye yetiyor.

Bence kartın kas gücü hala fazlasıyla yeteriyken DLSS topuna girmeden 6600 XT'yi kökle gitsin. PCI-e 4.0 olmasa da sağlam OC kapasitesi var. 2-3 seneye FSR gözle görülür gelişme sağlamazsa DLSS değeri o zamanlarda daha çok ön plana çıkar.
Amacım zaten DLSS falan değil, tasarımı güzel olduğu için kullanmak istiyorum. Benim beyaz RAM'lere iyi yakışır. Elimdeki 6600 XT'den de fazlasıyla memnunum, bildiğin canavar. Zaten 6600 XT'ninde bir yere gittiği yok. Baktım hoşuma gitmedi değişirim tekrar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı