XFX AMD Radeon RX 6600 XT 9299 TL!

Öyle bir şey değil ki RX 570 aldım WattMan RX 5500XT aldım WattMan RX 590 aldım siyah ekran WattMan hepsi iade edildi bela ile zar zor o yüzden AMD ekran kartı alırken 1 değil 100 kere düşünüyorum.
Siz baya sıkıntı yaşamışsınız. Bende de rx 580 vardı. Yıllarca laptop kullandıktan sonra gittim masaüstü aldım, 4000 bin lira para verip aldım heyecanla açtım. Wattman hatasıyla tanıştım. Çok moral bozucu oluyor. Sonra tabi araştırıp azalttım, uzun süre hiç yapmamaya başladı vs. Amd kartlarda oluyor dediler. Küstüm markaya. Şimdi 6000 serisi kullananlara güvenerek aldım. Gerçekten çözmüşler. Xt olmayan modeli aldım. Akıyor kart. Bende ikinci bir şans vermiş oldum.

Hayırlı olsun. Bu mimariyi gerçekten güzel yaptı AMD. XT olmayanı çok tatlı kart, performansına göre güç tüketimi de mükemmel.

Red Devil aldım da öyle kaldı. İşlemciye anakarta bakıyorum hazır sistem almak daha mı mantıklıydı diye düşünmeden edemiyorum. Eksiklerim: PSU+anakart+işlemci+RAM
RAM ve PSU halledilir kolay da diğer 2 parça hem fiyat hem de Intel mi AMD mi alsam kararsız kaldım.

Hocam PowerColor Fighter bundan daha iyi soğutma sağlamıyor mu?

Hocam sizin işlemci olarak minimum Ryzen 5 3600 veya i3 12100 almanız gerek.

Bu Wattman 5000'de büyük oranda çözüldü diye biliyorum, ben kullanırken elektrik git-gel yaptıktan sonra bir kez yaşadım Wattman'ı. 6000'de zaten hiç kalmamış gibi görünüyor. Kartınız hayırlı olsun RX 6600'de sağlam kart.

Piyasası biraz düşse alırdım. Şimdi satıp ikinci el bile alayım desem 2 kat para ödeyeceğim, sıfırları malum. 3300X evet 10 numara işlemci 1200 TL'ye almıştım her kuruşunun hakkını veriyor.
OC potansiyeli çok yüksek 3300X'in yani en azından videolarda öyleydi.
Bilgi için teşekkürler. 6600 veya 6600XT almayı düşünüyorum ama ucuz fiyatlar XFX markada genellikle. XFX 6600 serisi özelinde nasıl acaba?
XFX 6600 serisi kartlarda ne iyi ne kötü kasanın soğutması iyiyse gözün kapalı alınır.
XFX diğer 6000 serisi kartlarda çok daha iyi görünüyor.
PowerColor ise bence XFX'e tercih edilir bekleyip en iyi modellerden biri olan Red Devil alınabilir ömrü diğerlerinden seramik çift rulman sayesinde 2 kat daha uzun diyor üretici.
AMD işlemci tarafında tekrar güven kazanınca fiyatları artırmaya başladı gibime geliyor 1000-2000 serisi Ryzen işlemciler rakipsizdi, şu an 3600 bile 3000 TL bandında. Bu nedenler İnteli tekrar zirveye çıkarabilir. Stok soğutucu mevzusunda azıcık daha iyi olsa İntel 10 senedir aynı soğutucu bu sene maviye boyamışlar az, mümkün değil o işlemcileri soğutması.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…