XFX ekran kartı nasıldır?

Geçn bir yorumda birine tavsiye etmiyorum yazdım. Birisi bana kızdı 'tavsiye etmezmiş acaba markayı biliyor mu gibi idade kullandı' kimisi tavsiye ediyor kimi etmiyor. Bazılarıda msi armor ısınıyor diyor ben kullanıyorum 1.5 aydır 60'ı geçmedi nasıl iş bu ben çözemedim.
Aslında hiç yorumda bulunmayacaksın hocam bu "Fanboy" derecesinde markaları savunan insanlar karşısında. Alan arkadaş tecrübe etsin kullansın memnun kalırsa ne mutlu, eğer sıkıntı yaşarsa da o "Fanboy" arkadaşlar çözer arkadaşın sıkıntılarını.

Ben XFX RX 5700 ekran kartını kullanıyorum. Memnunum. Isınıma problemi yok ama bu kasayla alakalı bir durum biraz bence. Bende 3 tane havayı tahliye eden, 2 tane içeriye soğuk hava veren fan var. Zalman s4-plus(bl) 600w kullanıyorum. Hava sirkülasyonun iyiyse benim deneyimim olumlu bu şartlarda. RX 590 modeli çok ısınıyor diyorlar. Genellikle bunu görüyorum. O kartla alakalı bir sıkıntı olabilir. Onun dışında olumlu yorumlar var. Yurt dışında epey rağbet gören bir markaymış.

Doğrusunu öğrenmemi sağladığınız için teşekkür ederim.
Rica ederim ne demek :).
Bu model XFX'i çok bilmiyorum, araştırıyorum, ona göre model onemli değil alınabilir.
Benim genel olarak gördüğüm tek eskiği bu XFX marka kartların çekirdek iletişiminin diğer Polaris yapılı kartlardan farklı olması ve bu NT Windows olan bir işletim sisteminde bir sorun çıkarmayacaktır yani uygun fiyatlı ise güvenerek alın derim, ben kullanmadım (hatta hiçbir AMD ürününü kullanmadım) fakat kullananları memnun gibi duruyor genelde (fakat ısınmadan şikayetçi olanların sayısı azımsanmayacak kadar fazla, sistemin hava akışının iyi olmasına dikkat edin derim alacaksanız çünkü biraz burada şans faktörü önemli gibi duruyor anladığım kadarıyla ve negatif ihtimali en aza indirmek önemli).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı