XFX HD 6850 Ekran Kartım Yanmış Olabilir Mi ?

Kartı temizledim fakat işe yaramadı.

Haline şükret :) benden daha iyi birde bu sistemle nasıl bf4 oynuyorsun ? Kasmıyor mu ?
Low-Medium arası oynuyordum.

1414566845500.jpg
1415116583031.jpg
1415116596542.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Macun durumu iyi miydi? Fan bloğu tam oturdu mu çipin üzerine?
Açılınca kartın fanı çalışıyor mu ?
Başka slotta denedin mi?

Cevapların evet ise:

Kartı balkonda beklet, soğukta 20 dakika kadar.
Sonrasında tekrar test et, windows ekranından daha öteye geçiyor mu bakarsın?

Gene olmaz ise anlamı yok ama driverı kaldırıp tekrar yüklemeyi de dene.

Macun durumu iyiydi , fan çalışıyor ve başka soketleri denedim ama olmadı balkonda bekletmeyi deneyeceğim olmadı fırınlama yapmaya çalışırım.

Hocam fırınlama ile olumlu bir sonuca ulaşabilirsin daha sonra bütçen olunca uygun bir ekran kartı alırsın.
Fırınlama hakkında çok bir bilgim yok sadece videolardan izlediğim kadarıyla yapacğım umarım becerebilirim.

Fırınlamayı atmaya karar verince yap, hemen yapma bence.
Belki farklı bir çözüm önerisi yapan olur.

Onboard için de aynı kabloyu kullanıyorsun değil mi?
Evet aynı kablo.

Hocam kartı balkonda beklettim ama işe yaramadı gözden çıkardım saten son çare olarak fırınlama yapmak istiyorum bir umut ama nasıl yapılacağını tam bilmiyorum bilgisi olan biri yardım edebilir mi ekran kartı fırınlama hakkın da ?

OK, atış serbest o zaman.
Ben ekran kartı değil ama laptop anakartında yaptım, şu an o laptoptan yazıyorum. (y)
Ama seninkinden pek ümidim yok, benim internette gördüğüm kartlarda genelde perdelenme, renk farklılıkları gibi sorunlar vardı, umarım olur.
Bu arada çok uzun tutup eritme kartı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı