Laptoplar hakkında bilgim yok.Amacım amortiden ziyade cep harçlığı çıkarmak. Kaldı ki ben 1300 liraya almıştım sanırım 2020’nin sonlarında.
Laptop için de yorumlarınızı belirtir misiniz rica etsem.
Laptoplar hakkında bilgim yok.Amacım amortiden ziyade cep harçlığı çıkarmak. Kaldı ki ben 1300 liraya almıştım sanırım 2020’nin sonlarında.
Laptop için de yorumlarınızı belirtir misiniz rica etsem.
Yanlış bilmiyorsam 4 GB VRAM'e sahip. 4 GB VRAM ile ETH kazamazsınız. Altcoin kazarsınız fakat getirisi mutlu etmez, o yüzden değmez.Ayrıca laptop cihazım da GTX 1650 bulunmakta. Sizce onun ile mining yapsam gider-gelir ne olur? Laptopun soğutması problemini saymayalım çünkü serin yerde.
60w ile ayda 25-30 dolar getirisi oluyor galiba. Yatmasındansa çalışsın aslan parçası5500XT ile mining yapıyorum, kart öyle işlemiyor maalesef. -%50 Power Limit koyuyorsunuz ve kart 63W civarına düşüyor.
Teşekkür ederim hocam laptop yatmaya devam etsin.Yanlış bilmiyorsam 4 GB VRAM'e sahip. 4 GB VRAM ile ETH kazamazsınız. Altcoin kazarsınız fakat getirisi mutlu etmez, o yüzden değmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.