XFX RX 5500XT 8 GB modeli nasıl?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çıkın artık şu 5500XT kafasından. İşe yaramaz bir kart.

Mantıklı bir cevap geldi.
Edit:Hayalet Komiser'in kahka emojisi atmaktan başka yaptığı bir şey yok, sunucuya zarar. Çıksın da başkalarına yer açılsın :)

Son kurduğunuz cümle tartışma seviyesini sıfıra indirdi. Sizinle tartışmayacağımı söylemiştim. Karşınızdaki kişiye gram saygınız olmuyor.

İyi Sosyaller!

Sizinle daha önce tartıştığım için vereceğiniz cevapları biliyorum. 5500XT'ye işe yaramaz demeniz de trajikomik.
Hiç mi korkmuyorsunuz hocam insanları yanlış yönledirirken?
Arkadaş gidip bu karta 2 bin küsur lira para verse taş çatlasa 1 sene kullansa sonra kart Reballing istese veya en iyi ihtimal her ay sürücülerle cebelleşip oyunlarda 30FPS alsa? Kart görüntü vermese?
Biraz korkun yahu, sanal ortam diye dükkanınız yok diye insanlara 1 dakika bile düşünmeden tavsiye vermeyin. Ayrıca her konuya cevap vermek zorundayım hissine de kapılmayın.
İyi forumlar.

Çıkın artık şu 5500XT kafasından. İşe yaramaz bir kart.

Anlıyorum. 8 aydır sorunsuz kullandığım 5500 XT'yi satıp 1660 serisine geçeyim o zaman.

Senin için hepsini tek tek inceleyeceğim ve google'a "1660 help" yazıp önüne gelen her şeyi kopyalayıp buraya yapıştırdığını fark edeceksin.

Senin için hepsini tek tek inceleyeceğim ve google'a "1660 help" yazıp önüne gelen her şeyi kopyalayıp buraya yapıştırdığını fark edeceksin.

Senin attığın linklerin tamamına yakını 10+ ay öncesinin konuları. O zamanlar 5500 XT'nin doğru düzgün sürücüsü bile yoktu. Kalan hatalar da her kartta görülen klasik sorunlar. İşe yaramaz kart derken gülünç oluyor. Navi 10-14-21 farklarını araştırıp gelseydin önce.

Attığın "1660 sorunu"na bir bak isterim. In-Game Overlay çalışmıyormuş da adam onu nasıl açarım diye soruyor :D
1607597890568.png

Attığın linklerde 2-3 kişi PSU'su kötü ve yetersiz olduğu için görüntü alamamış, sistem kapanmış.
Aynı şekilde 2-3 kişi WHQL sürücülere geçince sorunum çözüldü yazmış.
Bir kişi sanırım Windows Build'inden dolayı sorun yaşamış, gerekli teknik desteği vermişler.
Senin attığın linklerin tamamına yakını 10+ ay öncesinin konuları. O zamanlar 5500 XT'nin doğru düzgün sürücüsü bile yoktu. Kalan hatalar da her kartta görülen klasik sorunlar. İşe yaramaz kart derken gülünç oluyor. Navi 10-14-21 farklarını araştırıp gelseydin önce.
Navi 10-14 tabanlı 5500XT üretildi de benim mi haberim yok?

Senin ilk konun 10 ay öncesinin "5500 XT'nin sürücü durumları nasıldır?" sorusu. Bir problem bile değil. Onu atıp gelmiş üzerine yaramaz demişsin. Kendi konularından başla sonra yavaş yavaş gelirsin.

Senin ilk konun 10 ay öncesinin "5500 XT'nin sürücü durumları nasıldır?" sorusu. Bir problem bile değil. Onu atıp gelmiş üzerine yaramaz demişsin. Kendi konularından başla sonra yavaş yavaş gelirsin.
Hocam tartışmaya girmemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Sonunda hiçbir şey elde edemeyeceksiniz, arkadaş bir şey anlamıyor. Bırakın bu konuyu :)

Ben senin gibi "xxxx issues" yazıp kopyalayıp yapıştırmadığım için konuların hepsi sorun yaşayan insanlar değil. Ek olarak bunlar benim arşivimde bulunan konular, gerektiği zaman tekrar bakıyorum hala aynı sorunlar var mı diye.
İflah olmazsınız :)
Hocam tartışmaya girmemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Sonunda hiçbir şey elde edemeyeceksiniz, arkadaş bir şey anlamıyor. Bırakın bu konuyu :)
Sen oralete tapmaya devam et :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı