XFX RX 5500XT 8 GB nasildir?

*Misshellig*

Centipat
Aslen Amerikan markasi olan XFX modeli RX 5500XT kartinda nasildir?
Benim icin önemli olan kartin cok isinmamasi ve olabildigince sessiz calismasi.
Yüksek devirde fan sesi motor sesi gibi cikar mi?
Su an kullandigim RX 570 Armor 8 GB OC'nin sesi diger odadan duyuluyor.
Mesela arkadasimin 1080'i 80 devirde hic ses cikarmiyor.
Bu cikartir mi? Cikartirsa ne kadar cikartir?

Aslen Amerikan markasi olan XFX modeli RX 5500XT kartinda nasildir?
Benim icin önemli olan kartin cok isinmamasi ve olabildigince sessiz calismasi.
Yüksek devirde fan sesi motor sesi gibi cikar mi?
Su an kullandigim RX 570 Armor 8 GB OC'nin sesi diger odadan duyuluyor.
Mesela arkadasimin 1080'i 80 devirde hic ses cikarmiyor.
Bu cikartir mi? Cikartirsa ne kadar cikartir?

XFX yurtdışında ünlü bir marka bende XFX marka ekran kartı almayı düşünüyorum, birkaç sitetede sesi az demişlar XFX 5500XT'nin.

İncelemesi mevcut:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ses konusunda bir bilgi sunulmamış. RX 570 Armor'dan daha stabil bir kart olacağını düşünüyorum

Başkan böyle bir fiyat ödeyeceksin şu ülkenin şu durumunda. 200 TL daha ver başka MSI veya ASUS al. Demedi deme şimdi ısınma konusu kime göre neye göre. Adamın kasası çok iyidir kart ısınmaz. Ama senin kasa götüdür eskidir çok ısınır yazda geldi zaten. Kafan rahat olsun anladın mı? Al bilindik yerden rahat et.

Başkan böyle bir fiyat ödeyeceksin şu ülkenin şu durumunda. 200 TL daha ver başka MSI veya ASUS al. Demedi deme şimdi ısınma konusu kime göre neye göre. Adamın kasası çok iyidir kart ısınmaz. Ama senin kasa götüdür eskidir çok ısınır yazda geldi zaten. Kafan rahat olsun anladın mı? Al bilindik yerden rahat et.

100-200 TL fazla verebilecek durumu varsa GTX 1660 Super alır zaten. 2000 TL bandı aşılmışsa RX 5500 XT unutulmalıdır.

MSI ve ASUS daha fazla ısınıyor. 😂😂
Sizin soyunuz ne zaman bitecek ya? BiLinDiK mArKa aL baŞıN YaNaR.

XFX'in hangi RX5500XT modeli olduğunu belirtir misiniz?
100-200 TL fazla verebilecek durumu varsa GTX 1660 Super alır zaten. 2000 TL bandı aşılmışsa RX 5500 XT unutulmalıdır.
Hocam bütcem max 750 Euro.
Bütcem yeterse almaya calisacagim.
Ama benim icin en önemli olan ses seviyesi.
Ne düsünüyorsunuz?

Evet bende ekran kartı alırken araştırma yapmıştım Xfx modelinin oldukça tutulduğunu sağlam olduğunu görmüştüm ve XFX RX 590 aldım. Bir de ne göreyim kartı çalıştırdım 87 derece :D Üstünde mangal yapacaktım :D Hani diğer modeller de nasıl bir soğutmaya sahip bilemem ama RX 590'da berbat bir soğutma yapmışlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı