Hocam bir de oynarken deniyeyim dedim grafikler yüksekte, şu anda 58 derece civarı dolanıyor. Ama menüde 77 derecede. Bunun sebebi nedir acaba?Kasanızın yan camını açıp bir de öyle biraz oynayın eğer 10 derece fark ederse kasanıza ya fan ekleyin ya da hava akışı iyi bir kasa alın.
Ancak 77 derece çok fazla değil.
Teşekkür ederim hocam inanın içime su serptiniz.Oyun içerisindeki değerleri baz alın. Menüde oyundan veya ekran kartı sürücüsünden kaynaklı bir sorun olabilir. Ancak çok ciddiye alınacak bir şey değil.
85 derecenin üstüne çıkmadıktan sonra yüksek fan sesi haricinde çalışmasında bir sorun olmaz. Eğer o kadar çıkarsa dediğim gibi kasanızı kontrol etmenizde o da olmadı kartı garantiye göndermenizde fayda var.Teşekkür ederim hocam inanın içime su serptiniz.
Fan ayarı yapılabilir.
Fan ayarı auto hocam ek bir ayar yapmadım nasıl yapıldığını bilmiyorum.Normal havalar ısındı malum. Ek olarak fan ayarlarınız nedir.
MSI Afterburner programı ile basitçe yapabilirsiniz.Fan ayarı auto hocam ek bir ayar yapmadım nasıl yapıldığını bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.